Ми у Facebook
16.07.2017, 10:00

Сьогодні у Рівному відбудеться свято вулиці Поштової

Вже традиційне свято однієї з найстаріших вулиць відбудеться у неділю, 16 липня. Місце святкування - вулиця Поштова.
Свято на Поштовій проходитиме вже вчетверте і буде відбуватися у стилі "ретро".

Рівне на старих фотографіях: вулиця Поштова

Панянки в капелюшках, виставки старожитностей, милозвучні і майже забуті пісні з минулого, вуличні музиканти, акордеон і гітара, танці під каштаном, українські, польські і єврейські мелодії полікультурного Рівного, запашна кава, німе кіно, фото на пам’ять – все це чекає вас на вулиці Поштовій у неділю, 16 липня. Початок святкування об 11:00.

У цей день на вулиці будуть розгорнуті виставки, що розповідають про історію Рівного міжвоєнної доби – «Старі карти Рівного», «Відомі особистості вулиці Поштової», «Старі листівки Рівного», картини рівненських живописців, фотовиставка з історії свята. Народні майстри будуть демонструвати і продавати свої вироби, проводити майстер-класи. На невеличкій вулиці оживуть імпровізовані старовинні містечкові заклади - «кнайпа», «барахолка», «Торги волинські», кінотеатр під відкритим небом «Новий Світ», де демонструватиметься «німе» кіно.

Як рівняни відпочивали на святі вулиці Поштової у 2016 році (+ФОТО)

Поштова – одна із найстаріших вулиць у Рівному. Її назва пов’язана із приміщенням старої пошти, яка тут знаходилась. Стару назву вулиці було повернуто в роки становлення незалежної України. Тут була перша сцена Рівненського театру, який пізніше став клубом "Будівельник", а нині приміщення належить обласному центру "Інваспорт". Один із кращих ресторанів Рівного "Ровенчанка" теж знаходився на цій затишній вулиці у середмісті.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами