Ми у Facebook
16.07.2017, 14:00

Рівненські лікарі можуть отримати "медичного Оскара"

Нових кандидатів на відзнаку можна подавати до 21 липня

Поважна рада Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» - всеукраїнської нагороди для медиків за професіоналізм і милосердя - прийняла рішення створити ще одну номінацію: «Вибір Поважної ради».

Правила подачі на номінацію «Вибір Поважної ради» наступні. Кандидатуру може подати будь -хто з громадян України, громадська організація чи медичний колектив. Основний критерій – яскраві фахові та гуманні вчинки, які свідчать про високий професійний рівень кандидата та його моральні якості і беззаперечне служіння людям.

Скоро Рівненщиною почнуть їздити новенькі "швидкі"

«Ми даємо ще один шанс розказати про лікарів, які жертвують власним життям і рятують інших там, де йде війна, про сільських фельдшерів, які поруч зі своїми пацієнтами 24 години на добу, про медичних сестер, які мають невичерпний запас співчуття, - поінформував голова Оргкомітету Василь Князевич.- Ми чекаємо на імена тих, хто здатен у своїй професії на неординарні вчинки, продиктовані милосердям, високою гуманністю і, звичайно ж , професіоналізмом.»

Лист- подання на номінацію «Вибір Поважної ради» слід надіслати на адресу Оргкомітету: orden.panteleimon@gmail.com до 21 липня 2017 року включно ( до 17.00).

Всеукраїнська Відзнака «Орден Святого Пантелеймона» ініційована ГО «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги» та підтримана чотирьома українськими християнськими церквами, Міністерством охорони здоров’я, Академією медичних наук та профільним комітетом Верховної Ради.

Військовий журналіст з Рівного отримав почесну відзнаку (+ФОТО)

Національна комісія уже визначила 20 кандидатів з тих, які подали регіональні експертні ради. Невдовзі Поважна рада обере переможну п'ятірку, яку доповнить шостий номінант – «Вибір Поважної ради».

Нагородження переможців відбудеться 9 серпня у день Святого Пантелеймона. Цього дня відбудеться Богослужіння у Софії Київській з участю номінантів, а також - світська церемонія вручення нагород у Національній філармонії.

на фото - Поважна рада Відзнаки "Оден Святого Пантелеймона"
на фото - Поважна рада Відзнаки "Оден Святого Пантелеймона"



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram








На правах реклами