Ми у Facebook
16.07.2017, 17:30

Підсумки тижня: рівнянка в Голлівуді, "невидима" дорога та підготовка до Дня міста

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.

Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавило як саме юна актриса з Рівного завойовує Голлівуд. Йдеться про Олю Боровець, яка зіграла Полліану в Рівненському драмтеатрі.

Оля Боровець у цей час представляє Україну на щорічному конкурсі талантів "The World Championship of Performing Arts" (WCOPA). Стало відомо, що наша Олічка вийшла у півфінал конкурсу, як актриса. Вітаємо і чекаємо чергових позитивних новин. детальніше про конкурс читайте в матеріалі Маленька акторка з Рівного завойовує Голлівуд (+ФОТО)






Цього тижня стало відомо, що на Рівненщині є "невидима" дорога з зеленим тунелем, яку видалив навіть Гугл!

"На фото нижче - автомобільна дорога Т 0303 Луцьк - Радомишль - Демидівка - Дубно. Нею щодня курсує автобус Дубно - Демидівка через Повчу, їздять люди в села Млинівського, Демидівського та Дубенського районів. Але поїздка цією "дорогою життя" викликає такі негативні емоції і стрес, що бажання тут їздити зникає надовго... В деяких місцях від асфальтового покриття залишились лиш маленькі острівки поміж щебенем і бруківкою. В таких місцях перепади висот між вибоїнами і верхнім краєм дороги сягають 30 см!..", - так емоційно описують місцеву дорогу в спільноті "Демидівський район: новини і події". Читати детальніше можна у матеріалі На Рівненщині є "невидима" дорога з зеленим тунелем, яку видалив навіть Гугл









Рівняни продовжують фіксувати рідкісні природні явища. У середу, 12 липня, в мережі Фейсбук, у спільноті "Твоє Рівне" з’явилося повідомлення, що в Рівному вдалося сфотографувати рідкісні хмари Lenticular мammatus.

Двоопуклі хмари (Lenticular mammatus, Mammatus cloud) - рідкісне метеорологічне явище, які є передвісником сильної бурі, урагану та грози. Протягом десятиліть такі хмари можна спостерігати 1-2 рази.







До Дня міста залишилось більше місяця, а в мережі з'явився попередній план цьогорічних святкувань. Спідвей, "Металеве серце" та модний показ... чим ще дивуватимуть рівнян в останні серпневі вихідні?

Урочистості відбуватимуться з 25 по 27 серпня. Зараз це лише проект рішення, який мають затверджувати на найближчому засіданні Рівненського міськвиконкому. З програмою свята можна ознайомитись за посиланням.






На Рівненщині працює священик-спецагент? У сюжеті ТСН розповідає про міжконфесійні конфлікти у православ'ї та проблеми переходу вірян з УПЦ до УПЦ КП.

Журналісти такж пригадали про відомого на Рівненщині острозького священика Віктора Земляного. У відео розповідається про нібито статки священика та його роботу у вирішення міжконфесійних конфліктів та називають спецагентом.





Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами