Ми у Facebook
17.07.2017, 08:30

Після війни: Петро Порошенко пообіцяв центри реабілітації для воїнів АТО по всій Україні

фото з president.gov.ua.

У центрах будуть впроваджувати світовий досвід реабілітації.
Президент повідомив, що під час нещодавнього візиту до США ознайомився з процесом створення американських реабілітаційних центрів для учасників бойових дій. Він підтвердив, що центри для реабілітації учасників АТО будуть створюватися по всій Україні.
- Це буде не лише медична допомога, це буде і психологічна допомога, - додав Президент України.

Боронити Батьківщину в АТО ідуть цілими сім’ями (+ВІДЕО)

Подібну заяву Глава держави зробив під час відвідин Сум, де відкрили Центр надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам АТО.

У зоні АТО затримали диверсантів. Серед них є росіянин

Петро Порошенко зазначив, що 300 тисяч українців взяли участь у бойових діях.

- Наголошую – немає сьогодні більш важливого завдання української влади, немає більш почесного доручення української громади і українського народу, ніж надати шану і повагу учасникам АТО. Саме тому, за моїм дорученням створюються реабілітаційні центри учасників АТО по всій державі, - підкреслив Петро Порошенко.

Він додав, доручив проаналізувати питання про необхідність створення Міністерства у cправах ветеранів, бо це питання має бути частиною державної політики.

- Для роботи реабілітаційних центрів ми вивчили найкращий світовий досвід для того, щоб зробити все можливе щоб українські герої повернулись до нормального життя, - наголосив Петро Порошенко.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами