Ми у Facebook
18.07.2017, 18:33

Рівнянка у складі збірної стала третьою на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики [+Відео]

Рівненська легкоатлетка Катерина Климюк разом з жіночою естафетною командою України здобула бронзові нагороди Чемпіонату Європи U23. Змагання відбувалися в Польщі, у місті Бидгощ. У загальному заліку збірна України з десятьма медалями (3 золоті, 3 срібні і 4 бронзові) посіла четверте місце.
Жіноча естафетна команда 4 х 400 метрів виступала у такому складі: Катерина Климюк, Дарія Ставнича, Яна Качур, Тетяна Мельник.

Крім того, Юлія Левченко та Ірина Геращенко здобули відповідно золоту і срібну нагороди у секторі для стрибків у висоту. Марина Бех піднялась на третю сходинку п'єдесталу після змагань зі стрибків у довжину!

Чемпіонат у місті Бидгощ відбувався з 13 по 16 липня. Катерина Климюк також стартувала на індивідуальній дистанції 400 метрів, де у кваліфікаційних забігах показала час 52,90. На жаль, Катерина з восьмим часом не потрапила до фіналу, а рівнянин Володимир Мисливчук посів п'яту позицію у метанні молоту з результатом 70 метрів 30 сантиметрів.

Як відзначив на своїй сторінці у соцмережі рівненський тренер Олег Машаненков, ці спортсмени є вихованцями ОСДЮСШОР міста Рівне.





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівнянка Земляк встановила два особистих рекорди

Ольга Земляк здобула бронзу на римському етапі «Діамантової ліги»

Також пан Олег повідомив, що майже у цей же час, з 12 по 16 липня у місті Найробі, столиці Кенії, проходив Чемпіонат світу серед юнаків та дівчат до 18 років. В ньому прийняли участь представники Рівненщини Ярослав Голуб, який 12 липня стартував на дистанції 400 м та показав час 49.02, який не дозволив Ярославу потрапити до фіналу, але котрий став новим рекордом Рівненської області на дистанції 400 метрів. Також Голуб стартував в естафетному бігу, де збірна команда України показала четвертий результат.

Нагадаємо, на початку липня на Чемпіонаті України з легкої атлетики у місті Кропивницький рівняни зібрали повний комплект нагород. Зокрема, медалі різної проби завоювали Ольга Земляк, Катерина Климюк та Петро Вівчарук.





На правах реклами