Ми у Facebook
22.07.2017, 13:00

Молодіжний «Верес» почав «домашній сезон» в УПЛ з нічиєї

Вдруге поспіль унічию зіграла молодіжна команда рівненського "Вереса" в Чемпіонаті української Прем`єр-ліги (УПЛ) серед гравців віком до 21-го року. Підопічні Богдана Бандури, як і тиждень тому у Маріуполі, знову вели у рахунку. І знову не зуміли втримати перевагу – тоді було 3:3, тепер – 1:1.
"Верес" U-21- "Олександрія" U-21 - 1:1 (1:0)

Чемпіонат УПЛ U-21
21 липня 2017 року, Рівне, стадіон "Авангард"

Арбітр: Дмитро Кутаков (Бровари)
Асистенти арбітра: Олег Найко, Микола Левко (обоє - Чернівці)
Четвертий арбітр: Павло Дубровець (Житомир)
Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці)

Голи: Барабаш (43) - Гранчар (86)
Попередження: Бердей (90+2) - Гаврушко (60)

"Верес": Фастов - Недождій, Пархуць, Заваляк, Орел, Дахновський (Кульматицький, 36), Барабаш (Іваночко, 85), Бердей, Никитенко, Чуніховський (Турко, 61), Антонюк (Гайдучик, 55). Запасний: Стефюк.
Головний тренер: Богдан Бандура.

"Олександрія": Рудик - Бабогло, Прокопчук, Гаврушко, Литвяк (Вітенчук, 64, Яцик, 85), Гранчар, Чорній (Довгий, 58), Райлян (Ткачук, 67), Тищенко, Стецьков, Протасов (Гура, 85). Запасні: Гаврусевич, Свинобой.
Старший тренер: Андрій Купцов.


Як повідомляє Інформаційна служба НК "Верес", матч-відкриття сезону у Рівному суперники розпочали доволі обережно. Окрім позиційної боротьби один з одним, футболістам доводилося протистояти неймовірній спеці. Понад тридцять градусів вище нуля стали причиною декількох зупинок для "попити води".

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Перший гострий момент у матчі створили гості. Кирило Прокопчук виграв верхову боротьбу і практично впритул пробивав головою - надійно зіграв у цьому епізоді голкіпер рівнян Дмитро Фастов.

Господарі відповіли сольним проходом Юрія Бердея. Гравець "Вереса", мов у слаломі, обійшов трьох опонентів, але спіткнувся на четвертому.

Ближче до середини тайму ще один момент був в "Олександрії". Вадим Гранчар бив з непоганої позиції, але влучив у ногу когось із захисників рівнян.

Загалом, до перерви саме гості більше контролювали м`яч і намагалися частіше атакувати. Натомість, на радість доволі великої армії вболівальників, що зібралася на "Авангарді", забила гол молодь "Вереса".

Володимир Заваляк виконав штрафний удар з лівого флангу. Гості відбилися, але на підборі був першим В`ячеслав Орел. Він віддав трохи правіше на Віктора Барабаша, якому вдався ефектний удар у ближній верхній кут - 1:0!

Після перерви господарі могли подвоїти перевагу. Ілля Никитенко непогано приклався по м`ячу з-за меж штрафного майданчика - трохи вище воріт. Згодом Ілля випробував себе і пробиваючи штрафний - знову вище.

Втратили два очки рівненські футболісти наприкінці матчу, попавшись на одну із нечастих контратак. Вадим Гранчар протиснувся поміж двох центральних оборонців "Вереса", опинився тет-а-тет із Дмитром Фастовим і пробив над воротарем - 1:1.

Вже у доданий арбітром до основного час першу перемогу у сезоні "Вересу" міг принести Микола Гайдучик, який ще у минулому сезоні грав за команду U-19. Він не реалізував вихід сам-на-сам із голкіпером ФК "Олександрія" Дмитром Рудиком, щоправда, пробивати форварду доводилося з гострого кута.

У підсумку - нічия - 1:1.







На правах реклами