Ми у Facebook
25.07.2017, 16:28

Доля чоловіків, які вчинили розбій на Рівненщині, уже відома (+ФОТО)

Розслідування закінчене.
Слідче управлінням ГУНП в Рівненській області закінчило досудове розслідування та скерувало до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом щодо злочинної діяльності п’ятьох чоловіків, причетних до розбою у селі Люхча Сарненського району, де в перестрілці загинув пенсіонер.





ДИВІТЬСЯ ДЕТАЛІ ТРАГІЧНОЇ ПОДІЇ.

Під вартою нині перебувають четверо підозрюваних у вчиненнях розбою і умисного вбивства, що мали місце 28 січня у селі Люхча. Ще один, 32-річний житомирянин - водій мікроавтобуса, на якому злочинці втікали з місця події, перебуває під цілодобовим домашнім арештом.
До того ж, після затримання зловмисників, у помешканні 43-річного жителя Житомира під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили арсенал зброї.

Рівнянин замість грошей дістав ножа





- Нами зібраний комплекс доказів, проведені експертизи, які підтверджують їхню причетність до вбивства, розбою та незаконного зберігання зброї,— зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. — Крім того, під час проведення досудового розслідування із кримінального провадження було виокремлено ще одне, кваліфіковане за статтею 410 Кримінального кодексу України (викрадення вогнепальної зброї). Слідством встановлено перебування цих осіб у зоні АТО, звідки власне ця зброя була і привезена.

Смертельна ДТП на Рівненщині: загинув літній велосипедист (+ФОТО)






За вчинення умисного вбивства з корисливих мотивів та розбою чоловікам загрожує до 15 років за ґратами або ж довічне ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами