Ми у Facebook
27.07.2017, 12:00

Футболісти рівненського «Вереса» зустрінуться з уболівальниками для селфі

Вболівальники рівненського «Вереса» у суботу, 29 липня, зможуть поспілкуватися з футболістами, і зокрема новачками команди, зробити з ними селфі, а також підбадьорити перед відповідальним матчем. Зустріч відбудеться з 11-ї до 12-ї години біля «Злата Плази».
Як зазначили в Інформаційній службі НК «Верес», по завершенні зустрічі команда вирушить до Києва, де наступного дня зустрінеться з донецьким «Олімпіком». Нагадаємо, поєдинок «Олімпік» - «Верес» відбудеться о 19:30 на стадіоні «Динамо».

У неділю, 30 липня, матч «Олімпік» - «Верес» обслуговуватиме у полі 30-річний арбітр з Вишневого, що в Київській області, Денис Шурман.

Допомагатимуть Шурману асистенти з Києва Євген Петраков та Сергій Приступа, а також четвертий арбітр теж киянин Сергій Бойко. Спостерігач арбітражу, спостерігач УЄФА – Василь Мельничук (Сімферополь).

Напередодні, у Білій Церкві на стадіоні «Зміна», зіграють молодіжні склади команд.

Суддівська бригада

Арбітр – Сергій Бойко (Київ)

Асистенти – Валентин Куцев (Київ), Олександр Дашко (Вишневе, Київська область)

Четвертий арбітр – Владислав Дорош (Київ)

Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо (Чорноморськ)

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Нагадаємо, 1715 вболівальників зібралися на "Арені Львів" минулої суботи, 22 липня, на матчі "Верес" - "Олександрія". Левова частка із них - прибула саме із Рівного. Варто відзначити, що червоно-чорні рівняни своєю підтримкою приємно здивували усю Україну. І не лише підтримкою.

У захваті від рівненських уболівальників залишилося керівництво "Арени Львів" - за виявлені емоції та водночас порядок на трибунах під час матчу.

Дисциплінованість, вихованість та культуру вболівання відзначив і делегат Федерації футболу України, що був присутній на матчі.

Подякував за чистоту та порядок у вагонах і машиніст електропоїзда, яким з Рівного до Львова та назад минулої суботи їхали 255 вболівальників.

Організувати червоно-чорний експрес вдалося завдяки співпраці Народного Клубу "Верес" та "Укрзалізниці". Електричка розрахована щонайменше на 400 місць (наразі це чотири вагони). Втім, існує імовірність збільшення кількості пасажирів у разі потреби (можна додавати 2, 4, 6, 8, або й десять вагонів у разі активного попиту).

Ціни на квитки - доступні (менше 30-ти гривень в один бік). Оскільки вболівальники сплачують лише собівартість рейсу. А клуб - компенсує перевізнику різницю. Так, суботні рейси для Народного Клубу "Верес" обійшлися у 21 тисячу 995 гривень. У той час, як уболівальники заплатили за квитки на електричку 14 тисяч 780 гривень.

Народний Клуб "Верес" з радістю піде на збільшення кількості вагонів у червоно-чорному експресі, аби команда відчувала підтримку у Львові.

Зазначимо також, що Народний Клуб організовуватиме виїзди вболівальників лише на домашні матчі команди.





На правах реклами