Ми у Facebook
28.07.2017, 17:24

Сьогодні рівнянам перформансом нагадали, що людина – не товар (+ФОТО)

Дійство відбувалося в центрі Рівного 28 липня.
На майдані Незалежності, неподалік пам’ятника Тарасу Шевченку молоді люди ходили в окресленому на землі квадраті. В руках вони тримали листки, на яких було написані форми рабства: трудова експлуатація, участь у військових конфліктах, жебрацтво та інше. У декого були зв’язані руки. Під кінець дійства учасники розв’язали пута та розірвали листки з назвами форм рабства.

Скільки на Рівненщині безробітних переселенців



Це був перший у Рівному вуличний перформанс «Людина – не товар», який продемонстрували волонтери громадської організації Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка», волонтери Корпусу Миру, актори Зорянського народного аматорського театру.

Сьогодні рівняни можуть більше дізнатися про гепатит С


Акція приурочена до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який відзначається 30 липня.

Акцію також підтримали представники Рівненського обласного центру зайнятості, патрульна поліція Рівного, департамент соціального захисту та соціальні служби.



- Ми хочемо привернути увагу рівнян до проблем рабства, торгівлі людьми, наголосити на ризиках нелегального працевлаштування та акцентувати увагу рівнян на правилах безпечної міграційної поведінки – розповідає голова громадської організації Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» Лариса Гунько.

Перехожі отримали від волонтерів інформаційні матеріали щодо проблем рабства та торгівлі людьми.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами