Ми у Facebook
30.07.2017, 15:32

На Рівненщині чоловік розраховувався сувенірними гривнями (+ФОТО)

І він тепер за це нестиме відповідальність.
Вчора, 29 липня, по обіді, поліцейські отримали повідомлення від продавця магазину у селищі Клевань, що один із клієнтів розрахувався за товар підробленою купюрою номіналом 500 гривень.

Чоловік вкрав у рівнянки телефон і вимагав гроші (+ФОТО)




На місці події слідчо-оперативна група встановила, що до крамниці завітали двоє молодиків, один із яких придбав пиво та диню на загальну суму у 40 гривень, розрахувався 500 гривнями та отримав здачу. Коли 53-річна продавчиня роздивилася купюру, яка виявилася сувенірною, то невідомі зникли на авто.

Рівненщина: чоловік повалив на землю пенсіонера і тримаючи за горло, відібрав гроші




- У результаті проведених розшукових заходів зловмисників затримали неподалік від місця злочину, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Ними виявилися 33-річний житель Зарічненського району та 31-річний — із Рівненського, у яких вилучили 22 сувенірних купюри номіналом 500 гривень та 11 стодоларових.



За фактом шахрайства розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, яка передбачає обмеження волі на строк до трьох років. 33-річний зловмисник раніше потрапляв у полу зору правоохоронців, щоправда як сімейний насильник.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами