Ми у Facebook
01.08.2017, 08:34

Відпочивати на Рівненщині: вихідні у Суську

Чудове місце для відпочинку - МСК "Сокіл", що знаходиться на Костопільщині. Тут вам запропонують найрізноманітніші розваги, від гри у пейнтбол до кінних прогулянок та змагань зі стрільби.
29 липня на базі мисливсько-спортивного клубу відбудеться непересічна подія для Рівненщини – Перший Український мисливський форум. В рамках форуму на гостей та учасників чекає безліч активних розваг, тепла атмосфера, запальні конкурси та змагання.

Основна мета форуму
– продемонструвати здобутки та сучасні підходи до ведення мисливських господарств в Україні, популяризувати мисливський туризм. Експерти галузі обговорять стан організації та ведення мисливського господарства України та його інвестиційну привабливість. Форум надасть можливість обміну досвідом в роботі вольєрних господарств, зокрема дичерозведення та біотехнії (комплекс заходів для покращення стану популяцій або угідь).



У програмі:

Змагання зі стендової стрільби
Відбуватимуться в чотирьох категоріях – загальна, жінки, юніори та ветерани, таким чином суперники матимуть рівні шанси на перемогу в своїй групі. Охочим позмагатися за першість з компак-спортингу (саме так називається дисципліна) треба буде завчасно зареєструватися в зоні стендової стрільби та сплатити реєстраційний внесок в сумі 200 гривень. Найвправніші та найвлучніші стрільці отримають не тільки моральне задоволення від перемоги, але й цінні подарунки від мегапартнерів Форуму – ТМ Волмас,ТМ Тахо та магазину “Мисливець”.



Презентація порід мисливських собак
Власники собак отримають чудову нагоду похизуватися здобутками своїх вихованців, а глядачі отримають порцію незабутніх вражень від захоплюючого спостерігання за граціозністю та досконалістю лайки та спанієля, ретривера чи сеттера. Чий чотирилапий виявиться найгарнішим, хто буде найспритнішим та найрезультативнішим – приходьте та дізнайтеся. Оцінювати конкурсантів будуть провідні експерти.





До слова, відвідати цю подію буде цікаво не тільки мисливцям, а й широкому загалу. В рамках форуму пройде презентація позашляховиків, пейнтбольного клубу, розважальна програма, єгерські багатоборства та виступ кінно-спортивної школи.



Форум у Суську покаже на скільки важлива і почесна мисливська справа. Мисливство - це не розвага, а стиль життя.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ