Ми у Facebook
01.08.2017, 12:38

Рівненщина: затятий злодій - під вартою

Його підозрюють у багатьох крадіжках.
Працівники Варашського відділу поліції встановили та затримали місцевого жителя, який підозрюється у вчинення серії крадіжок із гаражів.



Протягом тривалого часу у Вараші від крадіжок потерпали власники гаражів місцевих кооперативів. Зловмисники, шляхом підбору ключів до вхідних дверей, проникали у приміщення та викрадали електроінструменти, запчастини до транспортних засобів, приладдя для риболовлі, тощо.

У Рівному зникла жінка (+ФОТО)



Так, 21 березня до поліції місцевий мешканець повідомив, що із його викрали надувний човен марки «Bark», мотор до човна марки «Yamaha»; гідрокостюм, спінінги та інше приладдя для риболовлі на загальну суму сімдесят п`ять тисяч гривень.

ДТП на Рівненщині: жахливе зіткнення двох автомобілів. Постраждали діти




За фактами вчинення цих злочинів правоохоронці було розпочали не одне кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, поєднане із проникненням у приміщення). Під час досудового розслідування, за результатами проведення комплексу слідчих та розшукових дій, працівники Варашського відділу поліції з`ясували, що до злочинів причетний місцевий 38-річний непрацюючий місцевий житель.

За результатами чотирнадцяти обшуків, проведених за ухвалами суду, поліцейські на території міста та Володимирецького району, за місцем проживання підозрюваного та у його знайомих вилучили велику кількість речей, здобутих злочинним шляхом. Для проведення впізнання викраденого майна, потерпілі від вказаних злочинів, можуть звертатися до Варашського відділу поліції.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру у восьми крадіжках, вчинених протягом 2017 року, та обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність і до інших злочинів.

Відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції в Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами