Ми у Facebook
02.08.2017, 11:30

Рівненська студентка продавала своє тіло

Ціна була доволі високою.
Під час проведення моніторингу всесвітньої мережі поліцейські виявили дівчину, яка в соціальних мережах розміщувала оголошення інтимного характеру про надання сексуальних послуг чоловікам за 700 гривень.
Це була 20-річна студентка одного із ВНЗ міста Рівного, на яку поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зайняття проституцією). Протокол направили для прийняття рішення та накладення адміністративного стягнення у виді попередження або штрафу в сумі від 85 до 170 гривень.

На Рівненщині чоловік з похмілля пограбував жінку

Крім того,  в ході оперативно профілактичного відпрацювання обласного центру працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, виявили сімох повій віком від 29 до 40 років на вулицях Дубенська та Київська. Вони надавали сексуальні послуги чоловікам за винагороду від 400 гривень. Поліцейські їх притягнули до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 181-1 КУпАП – (зайняття проституцією повторно протягом року).

На Рівненщині втопився підліток

Протоколи разом з матеріалами справи направили для прийняття рішень та накладень адміністративних стягнень у виді штрафу в сумі всього лиш від 136 до 255 гривень.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ