Ми у Facebook
03.08.2017, 18:36

У Рівному відбувся легкоатлетичний пробіг «Сильні духом – 2017»

В останню неділю липня у Рівному відбувся XXХІ легкоатлетичний пробіг «Сильні духом – 2017». В змаганнях взяли участь майже сімдесят атлетів з Рівненщини, Волині та Львівщини. Вони змагалися на дистанціях два з половиною; п’ять та десять кілометрів та півмарафоні 21 км.
Найменша відстань в 2,5 кілометри була для дітей віком до 13 років. Найкращий результат тут показав Кушнірук Богдан з міста Луцьк. Дистанція в 5 кілометрів найшвидше підкорилася Михальчуку Петру з міста Рівне. Відстань в 10 кілометрів подолати швидше ніж за 40 хвилин зумів тільки Климчик Петро з смт Мізоч. А на півмарафонській дистанції в 21 кілометр найкращі результати показали професійні спортсмени з Рівного.

Серед жінок тріумфувала майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, переможниця та призерка багатьох міжнародних марафонів та забігів, учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Ольга Котовська, а серед чоловіків перемогу здобув Сергій Українець.

Організацією і проведенням заходу займалися управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому, ГО «Рівненський клуб бігу» та Відділення НОК України в Рівненській області.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

По Рівному пройшов міжнародний забіг «Сильні духом - 2016»

У Рівному фінішував ХХVIII легкоатлетичний пробіг «Сильні духом - 2015»

По завершенню заходу його переможців та призерів організатори нагородили медалями, дипломами і пам’ятними сувенірами. Наступний, XXХІІ легкоатлетичний пробіг, відбудеться вже влітку 2018 року.

Нагадаємо, минулого року у цьому заході взяли участь понад шістдесят легкоатлетів з України та Білорусі.

Вже три десятиліття поспіль забіг ставить перед собою мету залучати представників різних верств населення до активного способу життя, занять фізичною культурою і спортом, пропагувати ідею здорового способу життя та популяризувати рух спорт для всіх.





На правах реклами