Ми у Facebook
03.08.2017, 16:34

Пограбувати рівнянку приїхали з Києва

У жінки поцупили велику суму грошей.
29-річна рівнянка вранці пішла на роботу, а коли близько обіду повернулась, виявила у квартирі безлад.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисники підібрали ключа і залізли до квартири. Зі слів потерпілої, з квартири зникли ноутбук, планшет, відеореєстратор, фотоапарат, ігрова приставка та вісім найменувань золотих виробів загальною вартістю 150 тисяч гривень.



Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції спільно з оперативниками ГУНП в Рівненській області розшукали крадіїв, коли ті прямували до авто «SKODA Fabia», на якому їздили. Помітили їх на вулиці Київська у Рівному. Зловмисники кинулися втікати, однак поліцейські їх наздогнали.

На Рівненщині підірвали вісім снарядів

Під час поверхневого огляду у чоловіків виявили побутові речі, які як з’ясувалося пізніше, належать потерпілій рівнянці. Крім того, у крадіїв вилучили п’ять найменувань золотих виробів, походження яких ще встановлюють правоохоронці.



- 38-ми та 40-річного жителів столиці затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. — Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.



У ході досудового розслідування, поліцейські з’ясували, що обоє чоловіків вже неодноразово перебували на лаві підсудних за вчинення розбійних нападів та крадіжок, за що старший із них відсидів у колонії 18 років.

На Рівненщині патрульні зупинили вантажівку із 4 тоннами нелегального спирту


Правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до вчинення інших злочинів.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами