Ми у Facebook
07.08.2017, 16:31

Рівненська журналістка, яка розповіла про трагедію у “Швейцарії”, висловилась щодо готелей

Свою позицію вона висловила публічно.
Рівненська журналістка Тетяна Закордонець написала на своїй сторінці у мережі Фейсбук про обслуговування в готелях:

У "Швейцарії" на Рівненщині потонула жінка



Хто б кого не захищав чи намагався виправдати, в готельно-ресторанних комплексах повинна бути і охорона належна, і рятувальники, якщо там є вода, а головне, якщо вже не лікар, то персонал, навчений надавати першу медичну допомогу. Бо ситуації бувають різні!

За роки, що я вела кримінал, надивилася всякого. Елементарно людина може вдавитися і померти за лічені хвилини. Я пам'ятаю історію, коли 19-річна дівчина, задихнулася жуйкою. Жуйка попала в дихальні шляхи. Смерть наступила за кілька хвилин.

Людині може стати погано в готельному номері. Таких історій повно.
Я пам'ятаю рішення суду по згвалтуванні в готельному номері. Жінка приїхала з чоловіком в один з готелей, десь вони там переночували. Чоловіку потрібно було дуже рано на роботу, він поїхав, вона залишилася ще. Після чого до неї в номер вломився невідомий і згвалтував. Куди дивилася охорона закладу, якщо вона взагалі там була? Судячи по тому, що було в матеріалах справи - він довго ломився в двері, тобто шуму було повно.

Мене дивує, як власники так наплювательськи відносяться до клієнтів. В деяких таких комплексах зато примудряються понатикувати камер в басейнах (!!!) для чогось. Хоча оленю ясно, що там така вартість, щоб зняти ті будиночки чи кабінки, то яку стопку чи тарілку ніхто звідти не вкраде однозначно. Не виключаю, що є умніки, що встановлюють камери і по саунах. Добре хоч не в номерах ще, хоча не факт.

Все у нас отак от робиться через ж...

І я вкотре переконуюсь, що поки такі от речі там будуть творитися, то єдиний вихід - подібні заклади просто не відвідувати.


Нагадаємо, що Тетяна Закордонець повідомила, що в "Швейцарії" потонула жінка.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ