Ми у Facebook
15.08.2017, 13:00

У літньому таборі «Savvy Nation» в Олександрії триває «Олімпійське літо»

В селі Олександрія Рівненського району розташувався літній табір «Savvy Nation» («Кмітлива нація»). Тут у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» відбулися чергові командні змагання для дітей.
У таборі «Savvy Nation» діти не просто відпочивають від урбаністичного життя, а й беруть участь в різноманітних майстер-класах, тренінгах і семінарах. А невід’ємною частиною такого насиченого розпорядку дня, повинні бути фізичні вправи і спортивні активності.

В цьому адміністрації закладу і вихователям допомагають працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області. Вони щозміни організовують для дітей командні змагання в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо». Під час них вони міряються в швидкості, силі та витривалості з іншими, заздалегідь сформованими колективами, до складу яких входять діти різного віку та статі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сім сотень рівнян у парку Шевченка активно провели «Олімпійський день»

У дитячому таборі «Агатівка» спортивно зустріли «Олімпійське літо»

Цього ж разу кожна команда виступила дуже гідно. Протягом всього заходу була мінімальна кількість порушень правил, а всі учасники голосно підтримували як своїх товаришів по команді, так і опонентів. За такої атмосфери п’ять запланованих естафет промайнули дуже швидко і діти хотіли продовження.

Воно виявилося не менш цікавим, тільки вже в форматі індивідуальних змагань. Під час спортивних конкурсів кожен колектив представляв лише по два учасники. Особливо відзначилася учениця Рівненської ЗОШ №25 Діана Макеєва, яка перемогла в конкурсах «Кільця» та «Скакалка». До речі, в останньому з них, вона єдина зуміла виконати третій етап завдання, де потрібно було протягом встановленого відрізку часу стрибати через скакалку на одній нозі.

За таке досягнення, організатори нагородили її та інших переможців і призерів спортивними нагородами та відзнаками.





На правах реклами