Ми у Facebook
15.08.2017, 12:00

У Млинові відбувся тур Чемпіонату України з пляжного волейболу

В минулі вихідні, 12 та 13 серпня, епіцентр подій вітчизняного пляжного волейболу змістився в Млинів. Тут на стадіоні «Колос» пройшов передостанній тур чемпіонату України серед чоловіків.
В змаганнях прийняли участь 15 пар з Запоріжжя, Рівного, Харкова, Самбору, Кременчука, Сваляви, Ужгорода, Херсону, Одеси, Києва та Млинова.

Як повідомляють у Рівненській обласній федерації волейболу, на пляжних майданчиках всі ці дні тривала запекла видовищна боротьба, а вирішальні матчі перетворилися у справжні спортивні трилери з непередбачуваним сюжетом.

Так перша за передстартовим рейтингом пара Ємельянчик/Паленко (Запоріжжя) лише на тай-брейку здолала представників Сваляви та Ужгорода – пару Скукіс/Медяник. Рахунок по партіям 17:21, 28:26 та 15:12 лише підкреслює безкомпромісність боротьби. Не менш захопливим виявився і другий півфінал. Друга, за рейтингом, пара Ковальов/Денисенко (Рівне/Запоріжжя) лише на «більше – менше» переграла млинівсько-одеську пару Покотило/Резник 26:24, 25:23.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська пара стала срібними призером чемпіонату України з пляжного волейболу

У Запоріжжі рівненські пляжники стартували у Чемпіонаті України

В матчі за бронзу, на радість місцевим вболівальникам волейболу, Олег Покотило та Едуард Резник з однаковим по сетам рахунком 21:17 перемогли пару Скукіс/Медяник.

А в головному фіналі рівняним Ілля Ковальов та запоріжанин Денис Денисенко з рахунком 21:16, 21:18 перемогли рейтинг-фаворитів турніру Владиславів Ємельянчика та Паленко з Запоріжжя.

За підсумками чотирьох турів буде сформовано список учаснику фінального етапу, який відбудеться в Києві з 31-го серпня по 3-є вересня.

Нагадаємо, 20-23 липня в Херсоні відбувся Чемпіонат України з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат віком до 20 років. І знову представники Рівного продемонстрували високі результати і піднялися на п’єдестал пошани. Вікторія Лисиця та Катерина Дашевська завоювали перше місце, їх підтримав Владислав Павлюк.








На правах реклами