Ми у Facebook
15.08.2017, 18:30

Що перевозив рівнянин "під кайфом"

Його зупинили патрульні.
Сьогодні, 15 серпня, вночі патрульні отримали інформацію про те, що транспортний засіб та вантаж автомобіля Volvo можуть бути об’єктом кримінального правопорушення.




На Рівненщині рятувальники виганяли "диких гостей"


Авто за орієнтуванням полісмени зупинили на автошляху регіонального значення Р 05.

Під час перевірки транспорту інспектори встановили, що номерні знаки вантажного автомобіля та напівпричепа не належать цьому транспорту, реєстраційні документи на транспорти та документи на вантаж, що перевозиться, відсутні.

Також спілкуючись з 30-річним водієм патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду в медичному закладі у лікаря нарколога водій відмовився в присутності двох свідків у встановленому законом порядку.

На водія правоохоронці винесли постанову за ч.6 ст.121 (експлуатація з номерним знаком, що не належить транспортному засобу), ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) та склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.0

На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники державної фіскальної служби.

На Рівненщині сталося дві пожежі

Слідчі Рівненського ВП відкрили кримінальне провадження за ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування проводитиметься ДФС.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами