Ми у Facebook
18.08.2017, 12:40

Де відпочити рівнянам в останній місяць літа? (+СПИСОК МІСЦЬ)

Літо минає, однак ще залишається кілька чудових днів для відпочинку.
Воронківське озеро



База відпочинку «Воронки» розташована у селі Воронки Володимирецького району. З усіх лісових озер Рівненської області за рослинністю чи не найзагадковішим є воронківське. Довжина його сягає 600 метрів, а площа - 21 гектар. Унікальною особливістю озера є рослина молодильник озерний, що швидко зникає у зв'язку з промисловим або побутовим забрудненням водойм. Рослина має там всі необхідні для свого життя умови: чисту, маломінералізовану воду, що має слабокислу реакцію. Відпочинок в таких умовах стане для вас яскравою сторінкою літнього сезону.

Бази відпочинку Рівненщини: комфортний відпочинок за помірну ціну

Озеро Нобель



Озеро розташоване у Зарічненському районі Рівненської області. Лежить у заплаві річки Прип'яті (басейн Дніпра). В озері водяться карась, лин, щука, окунь, соми, раки. На берегах — гніздування диких гусей, качок та інших птахів. Помірні ціни та хороший сервіс вас приємно здивують.

Відпочинок-2017 на Білому озері (+ЦІНИ)

Біле озеро



Озеро карстового походження, знаходиться у Володимирецькому районі Рівненської області, в басейні річки Стир (притока р. Прип'ять). Біле озеро — особливе. Тут унікальне поєднання болотних, озерних і лісових природних комплексів Західного Полісся. Безпосередньо до озера підходять лісові й болотні масиви, що разом утворює єдиний гідрологічний комплекс. Вода за складом гідрокарбонатно-кальцієво-магнієва (типова для озер лісової зони). Вода містить фосфор, сірководень і до 6,37 мг/л гліцерину. Тому вода здається шовковистою на дотик. Біле озеро — єдине в Україні з підвищеним вмістом гліцерину у воді, через що має надзвичайні цілющі властивості. Не офіційно Біле озеро як місцеві жителі, так і туристи вважать перлиною Рівненщини.

Відпочинок у Косино: ціни вражають

Тож не втрачайте часу і гайда насолоджуватись літом.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram

















На правах реклами