Ми у Facebook
21.08.2017, 14:06

Куди поїхати на День Незалежності: рейтинг українських курортів біля водойм

Наближається головне свято для всіх українців. Куди, як і чому поїхати на День Незалежності, читайте далі.
Міжнародний сервіс пошуку попутників BlaBlaCar з`ясував, куди українці їдуть на море, і склав список із семи найпопулярніших міст, окрім Одеси.
Райдшеринг або спільні поїздки з попутниками вже давно стали для українців зручною альтернативою пересування між містами. Опція стає особливо актуальною під час активного літнього сезону, коли залізничне сполучення з невеликими містами незручне або повністю відсутнє, а графік громадського транспорту та рівень комфорту не задовольняє потреби пасажирів.

Вашій увазі, 7 найпопулярніших місць для відпочинку в курортних містах України:

Кирилівка, Запорізька область
Бердянськ, Запорізька область
Бакота, Хмельницька область
Затока, Одеська область
Южне, Одеська область
Залізний Порт, Херсонська область
Голубі озера, Чернігівська область

Як у Рівному відзначатимуть День міста та День Незалежності (+ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

Кирилівка

Пляжний морський курорт на березі Азовського моря, якому найчастіше надають перевагу сім`ї з дітьми. Селище знаходиться за три години їзди на південь від Запоріжжя і відоме своїми піщаними пляжами, чистим глибоким морем і мінімальною кількістю туристів.

За 9 км від Кирилівки, в самому кінці Федотової коси, яка розділяє Азовське море і лиман Утлюцького, знаходиться Бирючий острів. Натовпу туристів на Бирючому поки немає, так що його багатокілометрові пляжі ще можна назвати безлюдними. Особливості відпочинку - можливість побачити антилоп і оленів в Азово-Сиваському національному природному парку, а також побувати в незвичайній Школі Вітрів і дізнатися, що таке кайтсерфінг.

Бердянськ

Один з найпопулярніших морських курортів Приазов`я, який щорічно відвідує близько півмільйона українців. У 2005 році Бердянськ отримав статус курорту національного значення, а окрім пасивного відпочинку на пляжі, усім відвідувачам доступні розваги у аквапарку “Мис доброї Надії”, який є візитною карткою міста.

Бакотська затока

Бакотська затока знаходиться в Хмельницькій області і привертає особливим мікрокліматом, красивими скелястими берегами і цілющими мінеральними джерелами. На Бакотській затоці багато сонця і практично немає вітру. На 1 квадратний метр тут доводиться стільки тепла, скільки і в Ялті. Найвища гора - Біла (120 м).

Затока

Завдяки великій кількості баз відпочинку, розважальних комплексів і пляжів, Затока - один з найбільш відвідуваних українських морських курортів. Місто розташоване в 60 км на південний захід від Одеси.

Южне

Ще одне невелике, але досить відоме курортне місто в Одеській області, яке знаходиться всього за 45 км від обласного центру. За 10 км від Южного знаходиться Коблево - курорт і виноградники.

Залізний Порт

Досить відоме курортне місто Залізний Порт розташоване на березі Чорного моря в Херсонській області. Відпочивають тут в основному молоді люди, сім`ї з дітьми завдяки чистим піщаним пляжам, відкритому морю із різноманітними розвагами.

Голубі озера в Чернігівській області

Чотири озера в селі Олешня українцям відомі, як Голубі озера. Площа найбільшого - 25 га, а повітря завдяки хвойним лісам поблизу вважається цілющим. Місце досить облагороджене: можна відпочивати не тільки з наметами, але і в готелях неподалік. - повідомляє press-centr.com.

Відпочивати на Рівненщині: місця, які обирають рівняни

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини