Ми у Facebook
22.08.2017, 12:00

Рівненські пляжниці стали чемпіонками України серед шістнадцятирічних

Рівнянки Кароліна Підгурська та Наталія Грищенко здобули золото на Чемпіонаті України U-16 з пляжного волейболу. У непростому фіналі лише на тай-брейку рівненські дівчата здобули перемогу над парою з Деражні Іриною Чорною та Ольгою Мельник.
Як розповіли у Рівненській обласній федерації волейболу (РОФВ), до фінального етапу, який відбувся Новій Каховці, пробилися шість пар дівчат та три пари хлопців, які представляли Рівненщину. Щоправда, турнір склався для представників Рівненщини по різному.

Так пари Гусейнова / Плюхина (Рівне) та Василишина / Садовська (Квасилів) посіли 25-е місце, пара Карпeць / Павловська зупинилася на 17-й сходинці, Стельмах / Лагоднюк у підсумку 13-і, а Семенюк / Лещук – 7. Найкращий результат показали Кароліна Підгурська та Наталія Грищенко. Рівненські дівчата виграли чемпіонат в категорії U-16, тренує дівчат Підгурський П. О.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська пара стала срібними призером чемпіонату України з пляжного волейболу

У Запоріжжі рівненські пляжники стартували у Чемпіонаті України

На шляху до вищої нагороди пляжниці Рівненщини здолали суперниць з Деражні, Чорноморська, Житомира, Харкова та Запоріжжя. У непростому фіналі, лише на тай-брейку дівчата здобули перемогу над парою з Деражні Іриною Чорною та Ольгою Мельник 2:1(21:18, 15:21, 15:12).

Також відбувся фінальний етап і серед хлопців. Три пари представляли Рівненську область , але не парі Омельчук / Бесараб, ні братам Онуфрейчукам, ні Дороніну / Бодакві не вдалося втрутитися в суперечку за високі місця.

Нагадаємо, нещодавно у столиці Литви завершився чемпіонат Східно-Європейської волейбольної зональної Асоціації з пляжного волейболу у віковій категорії до 18 років (EEVZA U-18). Рівненські пляжниці Вікторія Лисиця та Катерина Дашевська стали фіналістами змагань, здобувши срібні нагороди.

Раніше, 20-23 липня в Херсоні відбувся Чемпіонат України з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат віком до 20 років. І знову представники Рівного продемонстрували високі результати і піднялися на п’єдестал пошани. Вікторія Лисиця та Катерина Дашевська завоювали перше місце, їх підтримав Владислав Павлюк.





На правах реклами