Ми у Facebook
22.08.2017, 14:00

День Незалежності у Рівному: рух транспорту у центрі міста перекриють

24 серпня центр міста буде традиційно перекритим. Водії, плануйте поїздку у святковий день заздалегідь. Незручності тимчасові, тож слідкуйте за графіком руху.
З 11:00 і до 22:00 буде перекритий рух механічних транспортних засобів вул.Соборною на відрізку від Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу до перехрестя вул.Соборної і П. Дорошенка.

Також, на кількох центральних вулицях Рівного буде перекритий рух транспорту на півтори години через проведення благодійного забігу у вишиванках.

Маршрути забігу будуть такими:
1,1 км – старт від перехрестя вулиць Соборної, Міцкевича та Чорновола – рух по Чорновола – далі розворот в районі супермаркету «Вопак» і тоді рух в зворотному напрямку з фінішом на місці стартц.
Коло 5 км замінено колом бл. 2,5 км: старт від перехрестя вулиць Соборної, Міцкевича та Чорновола – рух по Чорновола – поворот на Ст. Бандери і рух в сторону кафе «Бруклін» - поворот на вул. Кн. Ольги і рух в сторону Покровського собору – поворот на вул. Соборну і рух до лінії старту біля Майдану Незалежності.
Рух цими вулицями буде перекритий з 17:00 до 18:30.

Просимо врахувати при плануванні маршрутів.

Повідомляє Патрульна поліція Рівного

До теми:
Куди поїхати на День Незалежності: рейтинг українських курортів біля водойм

Напередодні Дня Незалежності рівнян провокуватимуть

Як цього року рівняни гулятимуть на День міста і День Незалежності


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами