Ми у Facebook
23.08.2017, 10:00

“ГРУПА СМАРТ” від ідеї до втілення!

Сміливі рішення, креативність та уважність до дрібниць — це ті риси, які якнайкраще характеризують роботу ГРУПИ СМАРТ.
Сміливі рішення, креативність та уважність до дрібниць — це ті риси, які якнайкраще характеризують роботу ГРУПИ СМАРТ, яку очолює Заслужений будівельник України, досвідчений менеджер в галузі будівництва, фахівець, який нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, багаторазовий переможець конкурсів «Кращий будівельник міста», член архітектурної ради Рівного – Олександр Гусарук. З нагоди восьмої річниці з дня заснування першої юридичної особи — реєстрації ТОВ “ТЕХНОБУД-ПРО” ми вирішили поспілкуватися з Олександром Івановичем про те, як починався його шлях у галузях будівництва та проектування, а також про шлях становлення ГРУПИ СМАРТ.



- Олександре Івановичу, скажіть, з чого починався ваш шлях у сфері будівництва? Які цілі ви перед собою ставили?
- Розпочну з того, що ще під час навчання моєю найбільшою мрією було втілювати такі проекти, після виконання яких мені хотілося б говорити усім і пишатися, що це мій об’єкт, це моя робота. І тепер мені приємно, що такі об’єкти у мене є. Створення об'єктів архітектури в повному циклі з максимальною відповідальністю і максимальними можливостями реалізації власних ідей- це була і є моя головна мета Будівництво, проектування, девелопмент — це те, що мене завжди цікавило. В процесі діяльності в мене постійно виникала купа ідей, які я прагнув втілити в життя. Проте перебуваючи у ролі найманого менеджера я постійно стикався з тим, що у мене не було можливостей повної реалізації себе як фахівця.

- Я знаю, що у 2017 році виповнюється 20 років, як ви працюєте у сфері будівництва. Розкажіть коротко про свій трудовий шлях?
- Я вважаю себе досвідченим менеджером в галузі будівництва, адже за 20 років я пройшов шлях від виконроба до керівника потужної групи компаній, якій довіряють. Приємно, коли моє ім’я є авторитетним у сфері будівництва і тим самим нас рекомендують, як групу компаній, яка створює комфортний простір для проживання. Розпочав я діяльність із виконроба, постійно вдосконалював свої кваліфікаційні здібності, працюючи на об'єктах пускового комплексу четвертого енергоблоку Рівненської АЕС. Це була та школа яка заклала в мені фундамент майбутнього фахівця та привила любов до улюбленої справи. Зміцнивши фаховий рівень будівельника, далі я мав нагоду випробувати себе ролі топ-менеджера в відомих рівненських будівельних компаніях. Маючи стратегічну мету, мріючи про максимальну реалізацію власного потенціалу, мною було прийняте рішення про перший крок до власної справи, 27 серпня 2009 року було зареєстровано першу юридичну особу ТОВ “ТЕХНОБУД-ПРО”. Вже в саму назву закладалася ідея не просто виконання виробничих процесів будівництва, а наповнити його інженерною думкою через пошук та розробку технологічних та технічних рішень, через інжинірингові послуги, через управління будівельними проектами. В жовтні 2013 року я залишив кар'єру найманого менеджера . З того часу і починається історія моєї власної справи, про яку я довго мріяв.

- На чому ви вирішили робити акцент, започатковуючи власну справу?
- Мені хотілося створити компанію, яка б не просто виконувала проект, а займалася пошуком інтелектуальних рішень. Так і виникла компанія “СМАРТ БАУ” з назви якої випливає наша головна особливість — поєднання розуму та будівництва. Головна мета нашої роботи — оптимізований продукт, яким задоволений клієнт і яким можемо пишатися ми, як забудовники. Ми не критикуємо наших конкурентів, а реалізовуємо власний потенціал, створюючи комфортні проекти, згідно з нашим лозунгом - “розумна діяльність від ідеї до втілення”. Сьогодні ми надаємо повний спектр послуг від вибору ділянки під забудову, розробки архітектурної концепції, проектування, будівництва до забезпечення повноцінної експлуатації новозбудованого об’єкту.



- Як ви працювали над брендом та впізнаваністю вашої компанії?
- Можна сказати, що з 2014 року наша компанія розпочинає період активного розвитку. Нас починають впізнавати завдяки рекламним акціям, а наш рекламний слоган повторювали практично всі рівняни. В той час, коли окремі забудовники гучно говорять про містобудівну революцію, ми щоденно працюємо аби наша діяльність несла реальні прогресивні зміни в архітектурний облік. Бездоганна репутація, високі стандарти та виважена цінова політика, приводить до того,що квартири у наших будинках купують ще на стадії встановлення паркану на будівельному майданчику.

- Які проекти вже збудовано “ГРУПОЮ СМАРТ”?
- Наша візитівка — це комфортний 9-ти поверховий житловий будинок, виконаний в сучасному стилі, який включає в себе 48 квартир. Розташований по вулиці Є. Коновальця, 2А. У 2016 році будинок був зданий в експлуатацію, а також ми подбали про прилеглу територію будинку, облаштували дитячий майданчик за нашим індивідуальним проектом. Найбільша винагорода для нас — це те, що наші клієнти нам вдячні, запрошують в гості і з радістю спілкуються з нами. Зараз ми будуємо вже третю секцію ЖК “Панорама” у місті Нетішин. Приємно, що там вже сформувався наш клієнт, який розуміє наші підходи, цінує уважність до дрібниць та обирає саме наш житловий комплекс. Також цьогоріч ми переїхали у власний офіс на вулиці Відінська, який теж оформили у сучасних тенденціях архітектури.

- В 2017 році ви вдосконалили структуру вашої компанії? Які зміни у вас відбулися?
- 2017 рік для нас є знаменним тим, що у нас відбулося створення повноцінної групи компаній. У нас працюють чотири компанії ГРУПИ СМАРТ: компанія “СМАРТ ДЕВЕЛОПЕР”, яка є девелопером з нерухомості і має в своєму складі службу замовника, архітектурну майстерню та відділ з продажу нерухомості, компанія “СМАРТ ПРОЕКТ” - це комплексне архітектурно-будівельне проектування, компанія “СМАРТ БАУ”- займається виключно будівництвом, а також компанія “СМАРТ МІКС” - це виробництво термопанелей, надання послуг будівельною технікою, а також втіленням нових стартапів . Тим самим ми є повноцінною групою компаній, яка втілює проекти не на рівні ідеї, а на рівні реалізації.



Працюємо над тим, щоб Рівне мало європейське обличчя. Не відтворюємо європейську культуру, а з нашим розумом та ідеями вдосконалюємо їх напрацювання!



Рівне, вул. Відінська, 41/1
http://smartbau.com.ua
E-mail: info@grupasmart.com.ua
+38 (0362) 40-20-30






На правах реклами