Ми у Facebook
24.08.2017, 12:41

Рівненські бейсболісти обіграли головного конкурента в боротьбі за срібло Чемпіонату України

Минулого вікенду, 19 - 20 серпня, у Рівному на стадіоні «Хімік» відбулися ігри IV туру чемпіонату України з бейсболу серед чоловічих команд вищої ліги , дивізіон «А», де місцевий клуб «Західний Вогонь» приймав команду «Біотехком-СДЮШОР-2» з міста Кропивницький.
Ці дві команди є основними конкурентами за срібні нагороди чемпіонату. І господарі зробили вагому заявку на друге місце перемігши своїх конкурентів у серії з трьох ігор 2:1.

Перша зустріч закінчилась з сухим рахунком 3:0. Відміну гру, не пропустив ні одного очка та вибив двох очковий «хоум-ран» показав МСУ, член збірної команди України, учень ОШВСМ, Євгеній Ткаченко, гра закінчилась з рахунком 3:0 . Друга гра розпочалась результативною атаками гостей і вони повели в рахунку 3:0. Господарі відповіли тільки в середині гри 4 очками а потім провели успішну атаку з семи очок, завдяки «хітам» Олега Шульжука, Олексія Загорського, Євгенія Ткаченка, Івана Скринського та Дмитра Кілієвича. А на пітчерській гірці заплітав своїми подачами Ілля Полулях, і не давав проводити результативні атаки супернику. Отже перемога 11:8. Третя гра закінчилась перемогою гостей 14:3. В третій грі господарі перевірили резерв команди і молоді гравці, моментами виглядали надійно, але прикрі помилки не дали змогу перемогти суперника.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Західний вогонь» виграв чемпіонат Рівненщини з бейсболу

Рівненські школярі стали кращими бейсболістами України

Загальна серія ігор між двома командами 4:2 на користь команди «Західний Вогонь».

Наступні ігри «Західний Вогонь» проведе вже у гостях в місті Кропивницький, 2-3 вересня, в рамках 5 туру, проти того ж таки «Біотехком – КНТУ».

Нагадаємо, на початку року у Рівному пройшов Відкритий чемпіонат Рівненської області з бейсболу в приміщенні, серед юнаків та дівчат 2004 року народження та молодших. Змагання відбувалися на призи гравця клубу «CUBS» CHICAGO, MLB, BEN ZOBRIST – 2017.

За результатами змагань перше місце посіла команда «Західний Вогонь» міста Рівне, другою стала ОК ДЮСШ «Колос» - 1, місто Рівне, третьою - ОК ДЮСШ «Колос» - 2, місто Рівне.





На правах реклами