Ми у Facebook
27.08.2017, 10:40

Вересівець Котляр припинив боротьбу за головну нагороду Універсіади

Півзахисник рівненського "Вереса" Антон Котляр разом зі студентською збірною України з футболу не зумів пробитися до півфіналу Універсіади, яка триває у Тайбеї. У чвертьфіналі українці поступилися команді Мексики.
Мексика - Україна - 2:0 (1:0)

Всесвітня Універсіада, 1/4 фіналу, 25 серпня 2017 року, FU JEN UNIVERSITY STADIUM
Арбітр: Бранджал Банерджі (Індія)

Голи: Гарсія Хут (3), Леон (88)
Попередження: Лімон (44), Мальдонадо (47), Леон (83) - Якубов (44)

Мексика: Касторена - Вільєгас, Мальдонадо, Мартінез, Ернандез (Фернандес, 63), Мендез, Квіньйонес, Тревіно, Гардуно (Лімон, 46), Кампос (Леон, 70), Гарсія Хут (Гарза, 60).
Головний тренер: Дієго Лопез.

Україна: Сілецький - Курко, Безуглий, Потароченко (Банасевич, 26), Бухал, Завійський (Бочак, 76), Пархоменко (Книш, 58), Моісеєнко, Козак, Якубов (Дуць, 46), Котляр.
Головний тренер: Анатолій Бузник.

Як розповіли в Інформаційній службі НК "Верес" (Рівне), пропустивши гол у самому дебюті матчу, студентська збірна України так і не зуміла відігратися у матчі проти мексиканців. А наприкінці гри команда Анатолія Бузника пропустила вдруге, втративши усі шанси пробитися до півфіналу футбольного турніру Універсіади.

За медалі разом із командою Мексики посперечаються японці, французи та уругвайці.

Українська ж збірна тепер зіграє у втішному міні-турнірі за 5-8 місця. Суперником українських хлопців у півфіналі стануть італійці. Гра відбудеться 27-го серпня о 19:30 за місцевим часом. У другому втішному півфіналі зустрінуться збірні Аргентини та Російської Федерації.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Трьох гравців рівненського «Вереса» запросили до збірної України

Гравець рівненського «Вереса» вивів збірну України до 1/4 фіналу Універсіади

Раніше два голи хавбека рівненського "Вереса" Антона Котляра у ворота збірної Аргентини принесли підсумкову перемогу студентській збірній України в заключній грі групового турніру Всесвітньої Універсіади у Тайбеї. Цей результат та осічка конкурентів дозволила українцям потрапити до чвертьфіналу турніру.

Нагадаємо, крім Котляра запрошення з табору рівнян отримували Руслан Степанюк та Євген Морозенко. Щодо Руслана Степанюка і Євгена Морозенка, то тренерський штаб народного клубу вирішив, що найкращий бомбардир минулого сезону та півзахисник основи - будуть більш корисними саме "червоно-чорним" у найближчих календарних матчах чемпіонату УПЛ проти "Чорноморця" та "Шахтаря".

Універсіада (англ. Universiade) — міжнародні спортивні змагання серед студентів, що проводяться Міжнародною федерацією університетського спорту (FISU). Назва «Універсіада» походить від слів «Університет» і «Олімпіада». Часто згадується, як «Всесвітні студентські ігри» і «Всесвітні університетські гри». Кожні два роки проводяться літні та зимові універсіади. Історія студентського спорту почалася в далекому 1905 році, коли в США пройшли перші міжнародні змагання серед студентів. У 1919 році Жаном Птіжаном була створена Конфедерація студентів. Під егідою цієї організації у 1923 році відбулися перші Всесвітні ігри студентів в Парижі.

Літня Універсіада 2017 — всесвітні міжнародні студентсько-молодіжні спортивні змагання, проведення яких заплановано з 19 по 30 серпня у тайванському місті Тайбей. Рішення про це було прийнято 29 листопада 2011 року в Брюсселі на черговому конгресі FISU.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ