Ми у Facebook
27.08.2017, 17:00

Підсумки тижня: "Верес" проти "Шахтаря", обід зі склом та святкування у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини за тиждень.
Рівняни цього тижня перебували у стані емоційного напруження. Святкування Дня міста, Дня Незалежності та перемоги рівненських спортсменів приємно надихали містян та додавали снаги. Проте не обійшлося й без смертельних ДТП, шахраїв та інших неприємних ситуацій.

Детальніше про найгарячіші новини Рівного та Рівненщини в щотижневому огляді:

Сьогодні відбудеться матч дня: рівненський "Верес" зіграє з донецьким "Шахтарем".
Рівненська команда вперше після двадцятидворічної перерви в офіційному поєдинку чемпіонату зіграє проти діючого чемпіона України. У якості володаря почесного титулу на «Арені Львів» з Рівненський "Вересом" зустрінеться учасник групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА – донецький «Шахтар».



фото з: veres.club
фото з: veres.club


Напередодні ми анонсували як дістатися до Льова у день гри, а також розповідали про нові фірмові шарфи з символікою "Вереса", щоб вболівальники у всеозброєнні змогли підтримати улюблену команду.


Святкування Дня Незалежності.
Гучна подія насичена різноманітними виставкам, перфоменсами та акціями. Хтось бігав заради порятунку життя маленького хлопчика, Іллі Герасимюка, хтось розглядав чудернацькі скульптури на фестивалі "Металеве серце", а комусь до вподоби слухати джаз.

24 СЕРПНЯ У ФОТО.









Болем і гіркотою зворушила жителів Рівненщини новина про смертельну ДТП на Млинівщині - загинув священник. Про деталі страшної події читайте за посиланням.



Дитя проковтнуло частинки скла разом з дитячою сумішшю - такий конфуз відверто шокував. Як? Чому це сталося? Куди дивились батьки? і Хто виробник суміші? Такими запитаннями реагували читачі на ситуацію, що трапилась у рівненській родині.



А сьогодні весь день рівняни святкують і веселяться. Фейсбук так і гримить від новини та фото з яскравих локацій Рівного. Проте День міста ще не завершився, у програмі багато цікавинок - джаз від KATYA CHILLY GROUP 320 Гц, "Троща" від Василя Шкляра та музичні вітання від гурту "ТІК".





Фотопідсумки зі святкування Дня міста у Рівному чекайте згодом!

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами