Ми у Facebook
15.09.2017, 14:00

Найшвидший піаніст у світі дасть у Рівному додатковий концерт (+ВІДЕО)

Любомир Мельник - канадський композитор українського походження
18 вересня, у рівненському залі камерної та органної музики відбудеться концерт Любомира Мельника. Та за 10 днів до події квитків більше немає, а рівняни просять ще. І тому всі охочі почути Мельника зможуть це зробити наступного дня - 19 вересня. Концерти відбудуться у Залі камерної та
органної музики.

Рівне буде фестивалити: 23-24 вересня - «Бульба - фест»

Ще на початку 80-х він розробив власну нотацію і техніку гри надшвидких арпеджіо (звану «безперервною музикою»), написавши безліч творів з її використанням. Оскільки мало хто може виконати його твори, Любомир виступає сам, демонструючи неймовірне і щоразу вражаюче володіння інструментом.





Мельник здатний грати 19,5 нот в секунду кожною рукою, чим він користується аж ніяк не для демонстрації своєї техніки. Його музика виводить звучання інструменту на абсолютно новий рівень.



До слова, композитор виступить у Рівному вперше.

Квитки на сайті Concert.ua:
18.09 - [urlhttps://www.concert.ua/ua/eventpage/lubomyr-melnyk]https://www.concert.ua/ua/eventpage/lubomyr-melnyk[/url]
19.09 - https://www.concert.ua/ua/eventpage/lubomyr-melnyk-rivne

Також придбати квитки можна у двох стаціонарних касах Concert.ua:
ТЦ «Злата Плаза» (вул. Короленка, 1). Магазин «Muzzon». Графік роботи: 10:00 – 21:00, без вихідних. Доступний викуп броні (забрати в касі).
магазин «Dazzle» (вул. Соборна, 13). Графік роботи: 09:00 – 20:00 (Пн. – Сб.), 09:00 – 18:00 (Нд.). Без вихідних. Доступний викуп броні (забрати в касі).

Або у касі органного залу.






На правах реклами