Ми у Facebook
30.08.2017, 12:36

Рівнянин вважає, що викрив схеми "цукрових шахраїв" (+ФОТО)

Рівнянин розповів про свої спостереження.
Рівнянин Тарас Поперльницький купив мішок цукру і встановив, що мішок легший. Чоловік вирішив, що його хотіли надурити. Його роздуми з’явилися у спільноті Ревізор Рівне . Вилка:

Що відомо про декана, якого затримали на хабарі у Рівному



У Рівному на хабарі затримали "радикалів" (+Досьє)

Цукрові шахраї!
На в'їзді до продуктового ринку, біля зупинки тролейбуса №3 вже бозна скільки років продають цукор в мішках.
У вівторок мій батько купив у них мішок на 50 кг. Літо, закрутки... Планували поділити цей мішок на дві сім'ї. Вечором я приступив до поділу.
Вже з першого погляду мішок здався мені якимось дивним – сильно потріпаний і худі боки. Шов, яким зашивають мішок зверху теж був ніби з браком.
Коли почав розсипати цукор на 2 частини, виявилася недостача цілих 8! кілограмів. У мішку замість зазначених виробником (Шепетівський цукрозавод) 50 кг. було всього 42 кг!
Так як мішок був уже відкритий мною то доводити щось продавцям не було сенсу...
Тепер головне – СУТЬ РОЗВОДУ: Бариги розтягують шов зверху мішка, щоб утворилася невелика щілина 4-5 мм, довжиною 15-20 см. Цього достатньо щоб відсипати із мішка будь-яку кількість цукру. Потім шов злегка стягується і розправляється і виглядає ніби нормальним.
Ітак, 8 кг. цукру... 8кг.*13грн.=104грн. Профіт! Так само легко відсипається цукор і з 5 кг. упаковок...
Хтось волонтерить... віддає найдорожче – свій час, зусилля, здоров'я... хоче зробити світ кращим... Хтось просто живе по совісті... А хтось барижить і паразитує на суспільстві. Не важливо де – в МО, в правоохоронних органах, чи на ринку. Сумно... До чого це я? А... Будьте уважними! Розкажіть/розшарьте своїм знайомим і друзям щоб вони не попались. Дякую за увагу.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ