Ми у Facebook
31.08.2017, 11:20

На Рівненщині довгобуд перетворили у сучасну школу

Сьогодні, 31 серпня, відбудеться її відкриття - Горбаківська НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ст» вперше відкриває свої двері для учнів
Ще за часів застою розпочали будівництво нової середньої школи, яка розрахована на 418 учнівських місць. Школа мала бути об’єднана з Палацом культури, кінотеатром, школою мистецтв і басейном. 1991 року будівництво припинили, але учні продовжували навчатись у приміщенні дитячого садка, яке збудували ще у 1971 році.

Коли у школах Рівного відбудеться свято Першого дзвоника

У 2016-2017 навчальному році в школі навчалося 184 учні (12 з них стали випускниками) та працювало 25 вчителів. Загальна площа приміщень – 804,6 м2. Кількість класних кімнат – 13.



У 2013 році розпочався проект реконструкції незавершеного будівництва школи і вже 28 липня 2016 компанія ТОВ «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» розгорнула будівництво. Робота завершилась всього за рік, перевершуючи усі очікування, адже процес реконструкції даного об’єкту виявився більш складним та працемістким, ніж зведення повністю нової будови.



Школа побудована з дотриманням усіх сучасних вимог будівництва. Вона енергонезалежна та енергоефективна, адже оснащена твердопаливними котлами та енергозберігаючими вікнами виробництва «РЕНОМЕ-Партнер» (ТМ «Вікнова»).



Перлиною школи стала робота Рівненського художника-мураліста Антона Akey (@akey_anton), яка прикрасила стіну розміром 18х9м.



Ділянка школи займає 2,4 га, а загальна площа - 5780 м2. На цій території знаходяться усі необхідні кабінети, майстерні, приміщення та структури для навчання і відпочинку учнів та викладачів, розташування персоналу та інвентарю, і навіть власна музейна кімната та чудова спальня для малюків-першокласників! З усіма приміщеннями та цікавинками можна буде ознайомитись під час екскурсії.

Завтра на Рівненщині відкриють нову школу, яку будували кілька десятків років




Наразі приміщення нової школи розраховано на 280 учнів з с. Горбаків та с. Шкарів. Заяви на навчання подало вже 227 дітей, з них 25 дошкільнят.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ