Ми у Facebook
02.09.2017, 18:20

МЕГАВІКЕНД У Рівному: зустріч з «DZIDZIO, Ляпис-98, «Mozgi» та Олегом Винником

Вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах. Їх називають найвеселішими, найдрайвовішими та найлегендарнішими гуртами і недарма, адже їхні пісні та відео мають шанувальників не тільки в Україні, а й навіть за кордоном!
Мова йде про гурти «DZIDZIO», Сергія Міхалка з «Ляпис-98» та «MOZGI».

А вже 9 вересня ці популярні артисти завітають до Рівного та запалять всіх присутніх на стадіоні «Мототрек» старими відомими піснями та новими хітами. За словами організаторів заходу - івент- агенції «Мегаподія», очікується справді грандіозний концерт, вражаюче світлове шоу, потужний звук , а рівнянам та гостям міста ці запальні виконавці подарують масу емоцій та справжнє свято.

Та і це не все. Вже наступного дня, в неділю, 10 вересня, до Рівного з великим сольним концертом приїде найбажаніший співак країни, підкорювач жіночих сердець - Олег Винник. Кожен його виступ - це незабутнє шоу, фантастичний сплав ліричного голосу, мегапотужної енергетики, щирості, загального шаленства й ейфорії - саме той випадок, коли «счастья много не бывает!»

Отож, Рівне, не пропусти!!! 9 вересня – великий концерт «Мегаподія», а 10 вересня - незабутній виступ Олега Винника на стадіоні «Мототрек». Початок концертів о 18-й годині.

Зацікавило? Тоді поспішай. Кількість місць обмежена!

🎫 Квитки можна придбати тут:
➡ Злата Плаза магазин MUZZON / 46-04-22
➡ Автовокзал магазин MUZZON / 46-08-66
➡ Брендована палатка МЕГАПОДІЇ на майдані Незалежності
➡ Мережа брендованих кав’ярень «BARKAS COFE»
➡ Мережа кав’ярень «БАЗІКАЛО»
➡ Кав’ярня «DOMINO» (Курчатова 18)
➡ Придбати Он-Лайн: kasa.in.ua





На правах реклами