Ми у Facebook
08.09.2017, 17:20

Завтра у Рівному – «МЕГАПОДІЯ»

Вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах. Їх називають найвеселішими, найдрайвовішими та найлегендарнішими гуртами і не дарма, адже їх пісні та відео мають шанувальників не тільки в Україні, а й навіть за кордоном!
Мова йде про гурти «DZIDZIO», Сергія Міхалка з «Ляпис-98» та «MOZGI».
А вже 9 вересня, ці популярні артисти завітають до Рівного та запалять всіх присутніх на стадіоні «Мототрек» старими відомими піснями та новими хітами. За словами організаторів заходу - івент- агенції «Мегаподія», очікується справді грандіозний концерт, вражаюче світлове шоу, потужний звук , а рівнянам та гостям міста ці запальні виконавці подарують масу емоцій та справжнє свято.

У Рівному на стадіоні відбудеться великий концерт «Мегаподія»

Квитки ще є у продажу. Поспішайте, кількість місць обмежена.

Квитки на kasa.in.ua, в мережі магазинів "Музон", брендових кав’ярень «Barkas Coffee», «Базікало», «Доміно» та у брендованій палатці «Мегаподії», що знаходиться в центрі міста Рівного на площі Незалежності.

Довідки за тел:
067 150 1309. Не пропусти найграндіознішу подію осені!


Довідково. «DZIDZIO» – популярний український гурт, що був створений в місті Новояворівськ Львівської області 2009 року. На сьогодні у складі гурту троє веселих музикантів – Дзідзьо, Лямур і Юлік, яких надихає чарівна муза – Надя, яка знімається у всіх їхніх кліпах.

Вперше в Рівному - великий стадіонний концерт Олега Винника

«Ляпис-98» - рок-супергрупа, проект Сергія Міхалка. Створення колективу планувалося ще в 2010 році, проте він був утворений лише 14 квітня 2016 року учасниками групи Brutto і колишніми учасниками гурту Ляпіс Трубецькой. [1]. Музиканти виконують старі хіти «Ляпіса Трубецького» 1990-х і початку 2000-х років .

«Mozgi» — український гурт танцювальної електронної музики. Переможці на Музичній премії YUNA в категорії «Відкриття року» та «Найкращий поп-гурт».





На правах реклами