Ми у Facebook
10.09.2017, 14:05

Депутати Рівненської облради виділили на спорт додаткові мільйони

На сесії Рівненської обласної ради депутати прийняли рішення про виділення додаткових 4,6 мільйонів гривень на спортивні школи та організації Рівненщини. За пропозицією, що на розгляд обранців подала Рівненська ОДА, левову частку грошей – близько 2,6 мільйонів – отримали 11 громадських організацій.
Як повідомили у прес-службі РОДА, за ці гроші планується проведення обласних спортивних заходи, навчально-тренувальні збори до чемпіонатів і кубків України, зокрема із боксу, футболу, баскетболу, міні-футболу, легкої атлетики, бейсболу та софтболу, кікбоксингу.

Додаткове фінансування отримала Рівненська обласна федерація футболу. Понад 100 тисяч гривень організація використає на участь команд учасників АТО у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд ліги учасників АТО.

Чотири сотні тисяч гривень буде спрямовано на виплату одноразової винагороди спортсменам, спортсменам-інвалідам та їх тренерам. З цієї суми понад 204 тисячі отримає регіональний центр «Інваспорт».

Також додаткове фінансування у сумі близько 860 тисяч гривень отримали сім ДЮСШ Рівненщини та 38 тисяч обласна школа вищої спортивної майстерності. Гроші спрямують на заробітні плати та їхній перерахунок для тренерів, які готують спортсменів до змагань.

Сто тисяч гривень планується спрямувати на заходи з національно-патріотичного виховання молоді. На проведення навчально-тренувальних зборів і змагань – 2,8 мільйони гривень.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

Управлінню культури і туризму Рівненської облдержадміністрації обсяг видатків на проведення заходів збільшено на суму 695 тисяч грн.

Як уточнили в прес-службі Рівненської обласної ради, питання про внесення змін до обласного бюджету підтримали більшістю на пленарному засіданні, яке відбулося 6 вересня. Загалом депутати розподілили 33,9 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 29 серпня депутати-члени постійної комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей одноголосно підтримали питання про надання згоди на приватизацію квартири №38 в будинку №38 по вул. Богоявленська, м. Рівне. Дана житлова площа є спільною власністю територіальних громад області та перебуває на балансі комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської обласної ради. Депутати рекомендували винести його на сесію обласної ради, адже йшлося про житло для рівненської спортсменки Ольги Земляк.





На правах реклами