Ми у Facebook
21.09.2017, 10:00

Де знайти роботу рівнянам та мешканцям Рівненської області

Якщо ви шукаєте роботу, у свіжому номері рівненського інформаційно-рекламного тижневика “ОГО” опубліковані оголошення, які можуть вас зацікавити:
“Пропонуємо роботу швачкам, пошиття трикотажу та верхнього одягу, висока з/п та хороші умови. Виробництво у Рівному в районі Боярки”...

“У відділ доставки потрібні кур'єри. Непродовольча група товарів...”

“Агрофірма оголошує набір працівників на сеонну роботу - збір ягід і плодів по листопад 2017 р. включно (Київська область, Макарівський район)...”


На 4 сторінці "ОГО" у рубриці “РОБОТА” Державна служба зайнятості щотижня публікує перелік вакансій у місті Рівному та всіх районах Рівненської області. Можливо, серед пропозицій роботи ви знайдете таку, яка підходить саме вам.



Зокрема, на роботу на підприємства м. Рівного потрібні працівники різних професій: механік, водій автонавантажувача, укладальник-пакувальник, вантажник, комплектувальник деталей іграшок, охоронник, помічник вихователя, помічник пекаря, укладальник хлібо-булочних виробів, поліцейський, інспектор патрульної поліції і ще понад 100 вакансій.

В районах області теж є вакансії: швачки, водії, слюсар-ремонтник, продавці продовольчих і непродовольчих товарів, електрозварник ручного зварювання, оператор комп'ютерного набору, оператор машинного доїння, вчителі, фармацевт в аптеку, журналіст, соціальний робітник.

У блоці “Рівненські оголошення” в рубриці “Біржа праці. Пропоную” на сторінці 15 газети “ОГО” №37 від 13 вересня розміщені 117 оголошень із запрошенням на роботу, серед яких:
- багато запрошень на роботу у Києві;
- збір овочів та фруктів, інші сільгоспроботи в агрофірмі у Харківській області;
- потрібні збиральники ягід малини та ожини, зрізчиці грибів печериць, робітники для догляду за саджанцями у Київській області.

Багато пропозицій щодо роботи за кордоном, зокрема у Польщі, Литві, Чехії, Німеччині, Ізраїлі.

Також у свіжому номері “ОГО” ви знайдете багато іншої корисної інформації, відповіді на запитання читачів, поради юриста, а також програму телебачення найпопулярніших каналів ТБ на наступний тиждень, сканворд, гороскоп та реальні життєві історії.

Свіжий номер рівненського інформаційно-рекламного тижневика "ОГО" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, передплатити, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі ОГО.

Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети "ОГО", перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ. До речі, щотижня вакансії оновлюються.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами