Ми у Facebook
14.09.2017, 10:00

У Рівному пройшли ХХІІ обласні спортивні ігри "Інваспорту"

У приміщенні регіонального центру «Інваспорт» міста Рівне на протязі двох днів, 9 та 10 вересня, відбулися ХХІІ спортивні ігри інвалідів Рівненщини. Понад дві сотні учасників із дванадцяти районів та міст області змагалися за головні нагороди турніру. Захід присвятили Дню фізичної культури і спорту.
В програмі змагань відбулись спартакіади серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату (настільний теніс, кульова стрільба, армспорт), з вадами зору (шахи, шашки, армспорт) та вадами слуху (настільний теніс, кульова стрільба, більярд).

У змаганнях прийняли участь 220 учасників із Березнівського, Сарненського, Рокитнівського, Зарічненського, Здолбунівського, Млинівського, Костопільського, Корецького, Дубровицького районів, вихованці Острозької спецшколи-інтернату, Клеванської спецшколи-інтернату, Костопільської спецшколи-інтернату, м. Дубна та м. Рівне.

На урочистому відкритті з вітальним словом виступили начальник управління молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації - Ліпський Віталій Володимирович, декан факультету здоров’я, фізичної культури і спорту Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені Степана Дем’янчука – професор Завацька Лідія Архипівна та в.о. начальника регіонального центру «Інваспорт» - Демчук Андрій Олександрович.

З вітальним козацьким танцем виступив заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках – Іван Сівак.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

Подякою Міністерства молоді і спорту України було нагороджено багаторічного керівника регіонального центру «Інваспорт», заслуженого працівника фізичної культури і спорту України – Кучера Віктора Олександровича.

Посвідчення кандидата в майстри спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору отримав – Шаблій Олександр, посвідчення кандидата в майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору отримав – Ткачук Микола та посвідчення кандидата в майстри спорту України з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату отримала - Самчик Марина.





На правах реклами