Ми у Facebook
14.09.2017, 17:20

У Рівному презентували унікальну книгу-лайфхак

Усі, хто прочитав це видання, твердять — книга може бути цікавою багатьом читачам.
Нещодавно побачила світ нова книга Віталія Голубєва “Лайфхак для журналіста”. Її презентація відбулася вчора, 13 вересня, у Відкритому офісі Платформи взаємодій “Простір”.

Як розповідає автор книги, вона складається з трьох розділів про час, інформацію та особисту ефективність.

- Я вважаю, що час — найцінніший ресурс, який не можна відновити. Часто спілкуючись із успішними підприємцями, я дійшов висновку, що вони дуже дбайливо ставляться до свого часу. Крім того, не менш важливо вірити: в Бога, в себе, в свою справу. Віра теж є рушієм, який призводить до успіху, - зазначає Віталій Голубєв.

Крім віри у власну справу автора надихали також його дружина Юлія Новак-Голубєва та двійко його доньок.

Ефективність своїх “лайфхакерських” прийомів Віталій Голубєв випробував на своєму житті, адже він встигає ефективно та успішно працювати в кількох іпостасях — головним редактором Видавничого дому “ОГО”, викладачем кафедри журналістики Національного університету “Острозька академія”, керівником Школи універсального журналіста. Крім того, журналістські “лайфхаки” колекціонував протягом більш як 20-ти років активної медійної діяльності. А тому теж став учасником становлення Видавничого дому “ОГО”, якому днями виповниться 25 років.

Це підтвердив у своєму виступі на презентації засновник видавничого дому “ОГО” Віктор Данилов, який зазначив, що за ці роки вдалося напрацювати унікальний досвід функціонування незалежної преси на Рівненщині, який набувався завдяки в результаті проб та помилок. Крім того, за словами Віктора Данилова, робота у Видавничому домі стала вдалим початком кар’єри для багатьох журналістів, які працюють як в місцевих, так і в загальноукраїнських ЗМІ.

Читачі книги, серед яких і представники рівненської бізнес спільноти: Надія Гладкевич — генеральний директор ПрАТ «РЕНОМЕ», Тарас Комаренко — генеральний директор “Smart people”, Юрій Супрунюк — генеральний директор групи компаній “Укртехнофос” та Валерій Гусак — власник “Домової служби”, в книзі містяться корисні поради , які сприяють особистій ефективності й зростанню, які будуть цікаві широкому колу читачів.

Довідка:
Лайфхак, як повідомляє Вікіпедія,сленґовий термін, що означає маленьку хитрість або корисну пораду, яка допомагає вирішувати побутові проблеми, тим самим заощаджуючи час. Це набір методів і прийомів «зламу» навколишнього життя для спрощення процесу досягнення поставлених цілей за допомогою різних корисних порад і хитрих трюків. Зазвичай лайфхакер не створює нових методик, а просто використовує вже наявні.



Віталій Голубєв та Юлія Новак-Голубєва.
Віталій Голубєв та Юлія Новак-Голубєва.


Надія Гладкевич
Надія Гладкевич


Юрій Супрунюк
Юрій Супрунюк


Валерій Гусак
Валерій Гусак


Тарас Комаренко
Тарас Комаренко


Фото Олександра Харвата

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами