Ми у Facebook
18.09.2017, 15:21

У Рівному чоловік організував порнобізнес, а потім виїхав на непідконтрольну Україні територію

Правоохоронці все одно направили йому підозру.
Наприкінці минулого року в Рівному на вулицях Студентська та Генерала Безручка поліцейські провели два санкціоновані обшуки в орендованих помешканнях. Двоє мешканок Рівненщини, 23-х та 25-ти років, в режимі онлайн за винагороду демонстрували оголені частини тіла та виконували інші забаганки клієнтів.

На Рівненщині пенсіонерка провела ніч в лісі




Порно в прямому ефірі: кіберполіція викрила дві порностудії у Рівному


За результатами обшуку у них вилучили банківські картки, близько десятка сім-карток, комп’ютерну техніку та чорнову документацію.



Також правоохоронцям вдалося встановити й організатора протиправного бізнесу – 33-річного уродженця Кривого Рогу. Наразі він перебуває на території тимчасово непідконтрольній Україні та переховується від органів слідства. Слідчі направили чоловікові повідомлення про підозру.

Про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), повідомили і двом дівчатам, які брали участь у створенні порнографічного продукту. Відповідно до санкції статті їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вісім цікавих фактів про порно: такого ви точно не знали


Про це повідомили з відділ комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ