Ми у Facebook
19.09.2017, 09:18

Скільки коштує бюджетне весілля (+Інфографіка)

Сервіс OLX підрахував, у скільки сьогодні обійдеться бюджетне весілля.
За розумного підходу до справи можна легко організувати весілля мрії всього за 20 000 грн.

Образ нареченої

Хороші весільні сукні на OLX можна зустріти за ціною від 2 000 — 2 500 грн. Стиль, крій та оздоблення відрізняються від пропозиції до пропозиції. Зрозуміло, є й дорожчі варіанти. Наприклад, рекордна ціна за весільну сукню на OLX — 225 000 грн.

Ніжна та невагома фата доповнить образ нареченої. Часто вона продається в комплекті із сукнею, але є й окремі варіанти. Старт вартості цього символічного аксесуару в хорошому стані — від 700 грн.

Осінні дні бувають прохолодними, і нареченій варто врахувати це заздалегідь. Болеро, шаль, накидка з мережива або хутра збереже тепло і додасть образу елегантної витонченості. Вартість такого предмету гардеробу — від 500 грн.
Туфлі продаються за ціною від 600 грн.
І фінальний штрих — букет нареченої — на OLX замовити квіти можна в середньому за 700 грн.

Разом на підготовку нареченої до торжества потрібно від 4 500 грн.

Вбрання нареченого

З нареченим все набагато простіше. Елегантний костюм-двійку можна знайти за ціною від 900 грн, а черевики вартуватимуть від 450 грн. Гідна молодого сорочка на OLX коштуватиме від 350 грн, а декоративний елемент вбрання – бутоньєрка – в середньому, 37 грн. Метелик для нареченого – додаємо до суми витрат ще 120 грн. Виходить, що підготувати чоловіка до найважливішого кроку в його житті можна менш ніж за 1 900 грн.

Пара з Рівненщини на всю країну показала своє весілля за 150 тисяч (+ВІДЕО)

Церемонія

Є на OLX і все необхідне для оздоблення самого весільного торжества. Наприклад, середня ціна святкової флористики — 2 600 грн. Весільна арка, під якою молодята приносять один одному весільні обітниці, буде коштувати близько 2 000 грн. І, звичайно ж, потрібно пам'ятати про обручки: їх можна знайти на майданчику за середньою ціною у 8 000 грн.

Замовити весільне авто на OLX можна в середньому за 200 грн на годину, а от на святкове оздоблення транспортного засобу потрібно буде витратити ще близько 775 грн. Келихи для нареченого й нареченої – традиційний елемент сучасної церемонії – можна знайти за середньою ціною в 500 грн, а дуже смачний весільний торт – всього від 750 грн.

"Ранкова кава": як організувати ідеальне весілля [Фото+Відео]

Таким чином, весільний декор і традиційні елементи свята загалом коштуватимуть молодятам від 15 000 грн.






На правах реклами