Ми у Facebook
19.09.2017, 14:00

Муляренко анонсував будівництво першої черги спорткомплексу у Рівному [+Фото]

Керівник Рівненської ОДА Олексій Муляренко провів чергову нараду з приводу зведення у Рівному спортивного комплексу. Ця масштабна споруда для занять спортом має з’явитися на вулиці Макарова, а її проект повинні подати на експертизу вже у жовтні, що дозволить почати фінансування будівельних робіт.
На власній сторінці у соцмережі пан Муляренко повідомив наступне:

«Провів робочу нараду, під час якої обговорили стадію виконання будівництва І-ї черги масштабного проекту спорткомплексу на вулиці Макарова в Рівному, а також загальну перспективу реалізації всього проекту, який складатиметься з декількох черг.

Дав доручення проектувальникам закінчити роботи та передати проект на експертизу ще в жовтні цього року. Аби ще до завершення 2017-го на руках був готовий проект з експертизою, щоб мати можливість розпочати працювати над фінансуванням та початком будівництва даного об'єкту.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

У Рівному представили проект нового великого спорткомплексу

Перша черга передбачає будівництво універсальної спортивної зали для ігрових видів спорту з трибунами на 3000 місць. Ця велика зала, як і передбачалося може використовуватися не тільки для великих спортивних змагань, а також для різних виставок, концертів та інших масштабних заходів.

Наступні черги реалізації цього амбітного проекту будуть передбачати будівництво великого 50-метрового басейну, а також можливість залучення на конкурсних засадах приватних інвесторів для розбудови різноманітної розважальної та спортивної інфраструктури комплексу».











Раніше у Рівненській обласній облдержадміністрації відбулася демонстрація масштабно-габаритного макету спортивного комплексу ОДЮСШ. Його планують звести на вулиці Макарова в Рівному. Автори проекту - Рівненська філія Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст «Дніпромісто»

Нагадаємо, на сесії Рівненської обласної ради депутати прийняли рішення про виділення додаткових 4,6 мільйонів гривень на спортивні школи та організації Рівненщини. За пропозицією, що на розгляд обранців подала Рівненська ОДА, левову частку грошей – близько 2,6 мільйонів – отримали 11 громадських організацій.





На правах реклами