Ми у Facebook
19.09.2017, 17:21

Музика, що живить душі - у Рівному Любомир Мельник дав перший концерт

Сказати, що гра була неперевершеною, - не сказати нічого, бо Любомир Мельник не прагне музикою щось перевершити.
Нагадаємо, що сьогодні відбудеться ще один концерт Лююбомира Мельника.

Казкове звучання музики відкриває можливість відчути багатогранність людських і надлюдських емоцій та почуттів. Музика торкається чогось такого у душах, про що часто не замислюємося, а часом і не здогадуємося, бо те почуття таке крихке та добре, що аж полохливе...

Пан Любомир каже, що він грає не тільки руками, а й усім тілом, своїми почуттями, настроями, емоціями, і в руках майстра піаніно,“300 кг заліза”, звучить неймовірно!

В музиці Любомира Мельника немає агресії, зате є мир, гармонія і любов. Напевно, дотиком пальців талановитого піаніста грає свою мелодію теплий літній дощ, який розливається переливами світла, викликаючи неймовірне бажання жити, розкриваючи в польоті відчуттів красу, якої не бачиш так явно очима, але тут, на концерті, здається, що все навколо просто і прекрасно.

Музика звучить настільки швидко, що, здається, це безперервно і це не можна зупинити. Сила музики наповнює все, весь зал, її відчуваєш усім тілом, відчуваєш легку вібрацію стільця, підлоги, насиченість атмосфери, і в залі — тиша, жодного шурхоту, всі завмерли і слухають.

Потужно звучить останній твір на концерті, Любомир каже, що він дозволяє багато чого зрозуміти, і зокрема, зрозуміти те, що потрібно бачити красу навколо. Він мав назву “Windmills”, це історія старого млина, якому довелось зустрітися з сильним ураганом, і млин, згадуючи, яку радість дарувала йому природа своїми прекрасними краєвидами протягом його, досить тривалого, життя, скорився долі, і його душа полетіла в небо. Яка прекрасна цілісність мелодій! В моїй уяві вона озвалась так: це був млин епох, він рухав різні часи, звучав княжим відголоссям, царським величчям, молитвами і силою віри. І та нота низького звучання, страшна нота, яка прозвучала посеред твору, насправді звучала як початок, бо все закрутилось з новою силою і в такому темпі, який можливий тільки у виконанні Любомира Мельника.

Авторська музика Любомира Мельника буде корисною усім слухачам, але варто послухати його твори також (як автор статті, наважусь надати особисті поради читачу!):
* людям, які прагнуть поліпшити свій емоційний стан;
* тим, кому потрібно відновити свої внутрішні сили;
* також парам, які чекають на народження малечі, адже дитинку потрібно розвивати в гармонії;
* воїнам АТО, які проходять реабілітацію;
* дітям різного віку, адже така музика вчить мріяти і думати.

Композитор каже, що музика — це світло, яке йде від Бога, тож дозвольте собі пригорнутись серцем до чистого світла Любомира Мельника і відкрити найкрасивішу річ, яка є на світі — любов!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ