Ми у Facebook
21.09.2017, 17:20

Рівненський «Верес» в економ-режимі пройшов до наступного раунду Кубка України [+Відео]

Перший кубковий матч рівненський «Верес» провів у сусідній Хмельницькій області. У матчі проти «Агробізнесу» з Волочиська на поле у складі гостей вийшов, фактично, другий склад. Але навіть за таких умов рівняни здобули перемогу, хоча голів глядачам довелося чекати понад сто хвилин.
«Агробізнес» (Волочиськ) – «Верес» (Рівне) - 1:2 ЕТ (0:0, 0:0)

Кубок України з футболу (Третій попередній етап)
20 вересня 2017 року, м.Волочиськ, стадіон «Юність», 16:00

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів)
Асистенти арбітра: Євген Яковлєв (Київ), Михайло Юхименко (Луцьк)
Четвертий арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Спостерігач арбітражу: Юрій Скорейко (Чернівці)

Голи: Думанюк (118) - Морозенко (101), Скотаренко (111)
Попередження: Дубчак (104)

«Агробізнес»: Чернобай, Слотюк, Полторацький, Шум, Дубчак (Гагун, 106), Кухарук (Думанюк, 80), Юхимович (Юрчак, 111), Темнюк, Груша, Семенець, Скакун.
Запасні: Одольський, Чиж, Сурник, Пліс.
Головний тренер - Андрій Донець

«Верес»: Когут, Пасіч Є., Скотаренко, Заваляк, Западня, Кучеров, Морозенко, Котляр (Хімчак, 113), Пасіч Г., Капаррос Руїс (Горін, 112), Палагнюк (Бердей, 109).
Запасні: Фастов, Чухіновський, Махарашвілі, Ременяк.
Головний тренер - Юрій Вірт

Як повідомляє Інформаційна служба НК «Верес», на кубковий матч проти одного з лідерів Другої ліги «Агробізнеса» Юрій Вірт, як і обіцяв, провів серйозну ротацію. На поле вийшли футболісти, які небагато часу проводять в УПЛ, а парою центральних захисників стали хлопці з U-21 Володимир Скотаренко та Володимир Заваляк. Те, що команда грає експериментальним складом, було помітно упродовж всього матчу. Більш зіграні господарі діяли гостріше, особливо старався вихованець Костопільського спортліцею Віталій Груша. У кількох моментах «Верес» врятував Богдан Когут, а в деяких епізодах господарі просто не влучили. У підсумку основний час зустрічі завершився – 0:0.

Екстратайм теж активніше розпочав «Агробізнес», але забив «Верес». На 101-й хвилині з меж штрафного майданчика повз голкіпера пробив Євген Морозенко. Здавалося, коли на 111-й хвилині після передачі Антона Котляра забив Володимир Скотаренко, що це крапка в матчі. Але господарі не здалися, і Артур Думанюк таки порадував численну публіку у Волочиську.

Отож, перемога на класі – 2:1, і «Верес» виходить до 1/8 фіналу Кубка України.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ








На правах реклами