Ми у Facebook
24.09.2017, 15:42

На Рівненщині молодий чоловік "відправив" односельчанина в реанімацію, а сам поїхав у Київ

Чаркування ледь не закінчилося трагедією.
Учора, 23 вересня, до поліції повідомили медики, що у приймальне відділення Острозької центральної районної лікарні доставили чоловіка у комі з численними тілесними ушкодженнями.

Смертельна ДТП на Рівненщині: загинув молодий чоловік

Перед цим, близько другої години ночі, у селі Оженин Острозького району, між 40-річним господарем будинку та 18-річним знайомим, під час розпиття алкоголю виник конфлікт. Юнак побив чоловіка, а потім з товаришем занесли його додому.

Ґвалтівника, який ледь не вбив дівчину, затримали в Чорнобилі (+ВІДЕО)


Дружина потерпілого лише по обіді запідозрила, що чоловікові погано, адже той не реагував на голос жінки, не приходив до тями, а згодом у нього розпочалися судоми. Лікарі госпіталізували його у реанімаційне відділення Острозької ЦРЛ у вкрай важкому стані. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозковою травму, судомним синдром, забій та набряк набряком головного мозку.

Оперативники Острозького відділу поліції у ході розшукових заходів встановили, що зловмисник у Києві, тому відразу вирушили до столиці. 18-річного жителя села Оженин затримали та доставили до Острозького відділу поліції.

«Юнак свою вину визнає та співпрацює зі слідством, — зазначив начальник Острозького відділу поліції Едуард Холод. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України».

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами