Ми у Facebook
25.09.2017, 09:07

Рівненський «Верес» відібрав очки в столичного «Динамо» [+Відео]

Втримавши нічийний результат у Києві, "Верес" став першим із клубів УПЛ, який зумів відібрати очки у "Динамо" на його полі у нинішньому сезоні. Матч між рівнянами та киянами завершився сухою нічиєю, хоча гості мали шанси здобути повноцінні три очки.
"Динамо" (Київ) - "Верес" (Рівне) 0:0 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Українська Прем’єр-ліга, 10 тур
23 вересня 2017 року, Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського, 19:30
Трансляція: телеканал «2+2»

Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)
Асистенти арбітра: Олег Найко (Чернівці) та Денис Марченко (Чернігів)
Четвертий арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Спостерігач арбітражу: Володимир П’яних (Донецьк)

Попередження: Сидорчук (74) – Сергійчук (90+1)

"Динамо": Коваль - Морозюк, Кадар, Хачеріді, Піваріч, Сидорчук, Буяльський (Бєсєдін, 90), Дерліс Гонсалез (Гармаш, 65), Циганков, Мбокані, Мораєс. Запасні: Рудько, Шепелєв, Гусєв, Віда, Кендзьора.
Головний тренер: Олександр Хацкевич.

"Верес": Бандура - Кобін, Борзенко, Адамюк, Сімінін, Карасюк, Федорчук, Є.Пасіч (Котляр, 83), Волошинович (Г.Пасіч, 88), Степанюк, Сергійчук (Морозенко, 90+2). Запасні: Когут, Кучеров, Западня, Іщенко.
Головний тренер: Юрій Вірт.


Як повідомляє Інформаційна служба НК "Верес", для рівненського клубу звітний матч був вже другим у нинішньому сезоні на столичному стадіоні «Динамо». У липневому поєдинку проти «Олімпіка» Фортуна була не на боці рівнян. Тоді, нагадаємо, за рахунку – 0:0 Степанюк наприкінці гри не забив пенальті. Навряд чи може нарікати на Фортуну «Верес» у матчі проти київського «Динамо».

До перерви кияни мали з десяток гольових моментів. Найнебезпечніший на 11-й хвилині не реалізував Мбокані, вийшовши один на один з Бандурою. Голкіпер врятував. Двічі гостро бив головою Мораес – невлучно. А ще запам’ятався гарматний постріл на 45-й хвилині від Буяльського. «Верес» теж міг забити. На 42-й хвилині Сергійчук вискочив на побачення з Ковалем, але воротар удар нашого форварда відбив.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Друга половина розпочалася з атак «Вереса». Коваль спочатку відбив удар Волошиновича, а потім Євгена Пасіча. Були моменти і в «Динамо»: на 68-й хвилині пробив повз ворота Мбокані, а на 70-й Буяльський програв двобій Бандурі. До останніх хвилин гра проходила на зустрічних курсах, «Верес» не притискався до своїх воріт, а тому підсумкову нічию навряд чи хтось назве випадковою.

Отож, вдруге у цьому сезоні на стадіоні «Динамо» рівняни грають – 0:0.







На правах реклами