Ми у Facebook
25.09.2017, 13:23

МФК «Кардинал-Рівне» стартував удома з розгрому «Титану» [+Відео]

Після невдачі у Львові, де МФК «Кардинал-Рівне» програв перший поєдинок у новому сезоні Екстра-ліги, команда Сергія Піддубного здобула і першу перемогу. На власному майданчику «кардиналівці» переконливо обіграв покровський «Титан».
«Кардинал-Рівне» - «Титан» - 5:1 (2:0)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 2 тур

23 вересня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри: Максим Чубінський (Київ), Денис Куций (Харків), Павло Кравцов (Рівне)

Хронометрист: Володимир Дзюра (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Василь Карабанов (Чернігів)

Голи: Мануйленко (5), Фаренюк (16, 33), Концеба (27), Новак (35) – Грицовець (31)

Попередження: Власович (18) – Грицовець (38)

«Кардинал-Рівне»: Дурбан (Свинарчук, 35) – Басич, Піддубний, Новак, Кручок - Мануйленко, Фаренюк, Концеба, Власович – Чудля. Запасні: Мозеров, Дармовіс.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Титан»: Мельник – Ященко, Малишко, Леміш, Боргун – Грицовець, Єрьомін, Шеховцов, Мілінький – Моспан. Запасні: Тимощук, Сторожук, Лінник.

Головний тренер: Дмитро Камеко.


Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», перед матчем-відкриттям нового сезону перед вболівальниками, що зібралися у залі ДЮСШ-4, виступили президент клубу Володимир Валявка та заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський. Обоє у своїх промовах висловили сподівання, що нинішній чемпіонат стане для команди більш успішним, аніж попередній. Гравці ж «зелено-жовтих» із перших секунд зустрічі приступили до реалізації озвучених сподівань.

І вже перша п’ятихвилинка матчу завершилася взяттям воріт Андрія Мельника. Артем Фаренюк заробив штрафний і сам же його розіграв, віддавши наліво Максиму Мануйленку. Удар останнього у ближній кут виявився сюрпризом для воротаря «Титана» - 1:0.

Гості відповіли гострим, але неточним пострілом від Євгена Леміша – вище воріт. Згодом, Богдан Новак в останню мить заблокував багатообіцяючий постріл Валерія Грицовця. А удар Анатолія Мілінького «потягнув» Микола Дурбан.

Рівняни натиск витримали і організували контрвипад. Олександр Басич опинився тет-а-тет з Мельников, втім дуже довго не наважувався на удар і змарнував свій шанс.

Екватор тайму гості перетнули із п’ятьма фолами у пасиві. Тому, «Титану» довелося дещо скинути оберти і грати обережніше. Тим не менше, покровці ризикнули і пішли в атаку з п’ятим польовим гравцем. Андрія Мельника замінив Валерій Грицовець.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Цим сповна скористалися господарі. Спершу Артем Фаренюк дивом не замкнув комбінацію Піддубного та Мануйленка. А згодом рівняни все ж забили вдруге. Микола Дурбан намертво взяв удар когось із суперників, миттєво вкинув на Сергія Піддубного. А граючий тренер одразу вирізав м’який та зрячий напівпас-напівудар у бік воріт «Титана», який головою замкнув Артем Фаренюк – 2:0.

Після перерви на майданчику ДЮСШ-4 пішов відкритий іскрометний футзал. Володимир Кручок програв дуель Андрію Мельнику. Удару Владислава Ященка біля протилежних воріт трохи не вистачило точності.

І знову «Кардинал-Рівне» упіймав суперника на контратаці. Павло Концеба виграв силову боротьбу на власній половині майданчика і віддав вперед на Артема Фаренюка. Той з другої спроби проштовхнув м’яча направо на Максима Мануйленка – поперечна передача в дотик і такий же миттєвий удар від Павла Концеби, який вчасно підключився до атаки! Без шансів для Андрія Мельника!

Гості знову пішли вперед з п’ятим польовим і майже одразу «Кардинал» дивом врятувався від пропущеного голу. М’яч влучив у Павла Концебу, який стояв на лінії воріт, потім у стійку і вилетів у поле.

Ще хвилина і гості таки забили. Після могутнього пострілу від Ореста Боргуна м’яч влучив у Валерія Грицовця. Рикошет дезорієнтував Миколу Дурбана. Це 3:1.

На щастя, підопічні Сергія Піддубного миттєво відповіли своїм забитим м’ячем. Андрій Мельник не встиг вчасно повернутися у рамку воріт, замінивши Валерія Грицовця. Цим скористалися рівняни. Артем Фаренюк головою з півметра замкнув передачу через увесь майданчик від Миколи Дурбана – 4:1.

Ще дві хвилини і рівняни відправили суперника у нокаут. Володимир Кручок виконав перехоплення на своїй половині майданчика і завершив свій рейд до воріт «Титана» передачею на Богдана Новака. Той у боротьбі із Дмитром Шеховцовим у підкаті вразив порожні ворота покровців – 5:1.

Гості, до честі, після цього грати не кинули і завдали чимало клопоту Юрію Свинарчуку, який замінив у рамці воріт «Кардинала» Миколу Дурбана. А удар відчаю Анатолія Мілінького прийшовся у хрестовину.

У підсумку – 5:1. Перша у сезоні перемога «Кардиналу-Рівне».








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ