Ми у Facebook
27.09.2017, 10:38

Через трагедію в Одесі на Рівненщині будуть перевірки

На Рівненщині повторно перевірять стан протипожежної безпеки в освітніх і соціальних закладах – у зв’язку із трагедією в Одеському оздоровчому таборі
Під час позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір наголосив – аби запобігти пожежам та врятувати життя людей, потрібно чергове провести перевірки, хоч відповідні обстеження відбувались впродовж року неодноразово.


А тому вже з 1 жовтня усі заклади, де перебувають діти, хворі, люди похилого віку та з обмеженими можливостями, перевірять на стан дотримання пожежної безпеки.

На Здвиження грибники бояться змій - народні прикмети й забобони

Відповідні комісії працюватимуть у кожному районі.

В першу чергу перевірятимуть наявність та справність вогнегасників та сигналізації. Також інспектори обстежуватимуть стан електромереж, наявність евакуаційних шляхів та вимоги до них на випадок пожежі.

Нагадаємо, в ніч з 15 на 16 вересня в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі сталася пожежа - вщент згоріла двоповерхова дерев'яна будівля, де відпочиавли учасники танцювального ансамблю "Адель".Через пожежу загинуло троє дітей, двоє - потсраждали.

Рівненський ринок "Моріон": чи можливо продати будівлю з відкритого аукціону?

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини