Ми у Facebook
29.09.2017, 12:00

На Рівненщині збудуть телевежу-велета

Сергій Костинський. Фото nrada.gov.ua

Монтаж радіотелепередавальної станціїї (РТС) у селі Копань Демидівського району Рівненської області, яка тривалий час залишалася недобудованою, буде завершено найближчим часом
Добудова вежі - пріоритетне у діяльності Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення, що створена при Міністерстві інформаційної політики.

У Рівненській обласній філармонії навіть годинник гратиме класику

Як заявив член Національної ради Сергія Костинського, Концерн РРТ відновить монтаж вежі, висота якої нині становить 70 метрів. Після завершення монтажних робіт щогла сягне 110 метрів, а це значно розширить територію розповсюдження сигналу радіостанцій Суспільного мовлення.

На Рівненщині "пентагон" перетворять на європейський пансіонат

«Будівництво телевежі в прикордонній області є стратегічним проектом. Після обговорення питання на Комісії Концерн РРТ взяв на себе зовоб’язання до кінця року завершити її монтаж. Також ми домовилися, що місцеві мовники звернуться до Національної ради за прорахунком нових частот. Таким чином, дефіцит українського мовлення в цій частині регіону найближчим часом буде ліквідовано», – заявив Сергій Костинський.

Про це повідомляє прес-служба Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.





На правах реклами