Ми у Facebook
01.10.2017, 17:20

Розмальований "воднік", фатальна вечірка та сальмонельоз у їдальні. Підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 25 вересня - 1 жовтня.
В тихе й розмірене життя міста часто вриваються несподіванки та гучні події, хоча не завжди приємні. У Рівному тиждень, що відходить у минуле, запам'ятався низкою подій, тож підсумуємо останні дні вересня:

Понеділок розпочався з низки невтішних звісток.
Ще 22 вересня у Греції під час аварії одномоторного літака загинуло подружжя з Рівненщини. Приватний літак вилетів з аеропорту міста Александруполіс і прямував до Румунії. Розбитий літак з ущелини витягували рятувальники. Сім'я проживала у місті Сарни і активно займалась волонтерством у зоні АТО.



Двохрічна дівчинка випила ліки і отруїлась, лікарям не вдалось врятувати крихітне життя. Крім того, 25 вересня батько забрав із приміщення судово-медичної експертизи тіло своєї померлої доньки, мотивуючи це тим, що відмовляється від проведення розтину. Чоловіка, який приїхав на таксі, затримали поліцейські.



І на цьому трагедії не завершились. Студент місцевого медколеджу випав з 8 поверху - розбився на смерть. Про деталі фатальної вечірки дивіться у сюжеті.



Далі на рівнян почали нападати хвороби і не через примхливу погоду, застудою не обійшлось. За період з 25 по 28 вересня у лікувальні заклади Рівного звернулись 7 працівників меблевої фабрики ТОВ «Морган Феніче» смт Квасилів з ознаками гострої кишкової інфекції. Захворілі - віком від 19 до 39 років. Серед них шестеро чоловіків та одна жінка. З 7 хворих - 5 рівнян та 2 - мешканців смт Квасилів.

Усі хворі пов'язують захворювання з вживанням страв в їдальні підприємства. Хворі знаходяться на амбулаторному лікуванні.



Проте не все так погано й сумно у нашому краї, хоча вересень закінчився дійсно з нотою гіркоти.

Проблема забезпечення житлом військовослужбовців в Україні
завжди стояла досить гостро. Ситуація загострилася ще більше після
початку військових дій на Сході. Кількість героїв-військових та родин, які
втратили своїх рідних на війні, зростає і тому щодня це питання стає все
більш актуальним.



Ми вирішили дізнатися, як обирають житло для
військових та як на Рівненщині вирішують проблему забезпечення житла
тих, хто нас захищає, детальніше читайте за посиланням.

А от у Національному університеті водного господарства та природокористування трапився унікальний мистецький перфоменс. Стіни популярного рівненського вишу буквально ожили під пензлями та балончиками фарби місцевих творців прекрасного. Сучасний стінопис(мурали) звеселив заклад яскравими емоціями.







А сім'я Сидорчуків з Рівного взяла участь у відомому телешоу "Міняю жінку". Щоб задовольнити цікавість рівнян, Роман Сидорчук написав таке на своїй сторінці у Фейсбук:

"Що було то було:) Відповідаю всім хто пише в "лічку і дзвонить. Це правда, ми з сім'єю реально знялися в сімейному блокбастері "Міняю жінку"
Ще не було.
Мають показати десь в перших числах листопада.
Більше нічого описати нічого не можу, все закріплено договором:)".

Ось такі життєві перепетії вирували у Рівному та області цього тижня.
А яким буде прийдешній - читайте на ОГО.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ