Ми у Facebook
03.10.2017, 10:43

Золоті сережки з рубіном — найкращий подарунок для вишуканої феї

Обираючи презент для коханої, кожен переживає неабияке хвилювання. Це цілком зрозуміло, адже від моменту, коли очі видають деяке розчарування, не застрахований ніхто.
Спробуємо розібратися, як правильно обрати прикрасу із дорогоцінним камінням, враховуючи абсолютно всі особливості дівчини, для якої призначено сюрприз.

Рубін — талісман запальної натури



Відомо, що кожен камінець і кожен метал, створені природою, несуть у собі певний сенс, наділені енергією та магічними властивостями. Те саме стосується й чарівного рубіна. Завдяки своїй енергетиці та красі він має все для того, щоб стати чудовим талісманом на всі випадки життя. Вважається, що рубін:
- є незамінним та «рідним» каменем для представників таких знаків Зодіаку, як Овен, Лев, Стрілець та Скорпіон. Жінки, народжені під цими знаками, запальні, пристрасні та яскраві натури. Сережки з рубінами або каблучка із глибоким червоним камінцем заграють особливим вогнем, надаючи своїй господині особливого натхнення та оптимізму;
допомагає врятуватися від багатьох проблем із самопочуттям. Зокрема, прикраси з рубінами ефективно покращують психологічний стан при депресіях, підвищують настрій. Також рубіни позитивно впливають на стан серцево-судинної, нервової системи, а також опорно-рухового апарату;
чудово підходить для дітей. Мінерал певним чином оберігає маленьку красуню й особливо ніжно виглядає в сережках;
є одним із найрозкішніших дорогоцінних каменів. Мати у домашній колекції ювелірні творіння, в оздобленні яких використано рубіни, — мрія кожної емоційної жіночої натури.

Які сережки обрати?


В інтернет-магазині Gold.ua пропонується розмаїття сережок з рубінами, і можна вибрати найкращі варіанти як для найменших модниць, так і для леді більш поважного віку. Саме від віку можна відштовхуватись, обираючи прикраси. Приміром, демократичні, скромні, але водночас елегантні пусети (гвіздки) пасуватимуть абсолютно всім, і їхньою беззаперечною перевагою є зручність у щоденному носінні. Досконала застібка дозволяє не знімати сережки перед сном і не боятися, шо вони пошкодять ніжну шкіру або загубляться у білизні. Крім пусетів, також можна вибрати:
сережки с англійським замком. Вони не менш елегантні та надійні в повсякденні, аніж гвіздки. Є варіанти з кількома камінцями, доповнені іншими мінералами тощо;
Прикраси для вух із підвісками. Це розкішний аксесуар, який стане яскравою родзинкою вечірнього туалету;
сережки розмаїтих моделей з рубінами та іншим дорогоцінним камінням (цирконами, діамантами тощо). Особливу увагу варто звернути на ті прикраси, до яких можна підібрати комплект.






На правах реклами