Ми у Facebook
03.10.2017, 19:19

Головні фуд-тренди 2017 та їх відображення в ресторанах сім’ї «Файного Міста»

Світова кулінарна спільнота подібно модним тенденціям на подіумі має свої правила та маст-хеви. Що буде актуальним у ресторанному бізнесі цього року?
Сім’я ресторанів «Файне Місто» знає відповідь, адже ми, як найпопулярніша мережа закладів Тернопільщини, маємо обов’язково бути у тренді!

Сім`я ресторанів «Файне Місто» - смачна кухня та затишна атмосфера


Фуд-тренд №1. Їжа має бути доступною кожному.

У 2017 році почали цінуватися не тільки продукти та їх якість, а перш за все гості закладу. Особлива увага приділяється тому, щоб кожен мав можливість харчуватися якісними стравами за доступними цінами. Ресторан «Файне Місто» на самому початку зробив це правило найголовнішим у своїй роботі, тому гордо заявляє: ми не сліпо йдемо за трендами – це наша повсякденна постійна робота. Якісні продукти, високий рівень обслуговування за доступними цінами являється кредо мережі, переконайтеся самі.

Фуд-тренд №2. Жодного пафосу – простота знову у моді.

Японські шеф кухарі стверджують, що навіть у найкрутіших мішленівських ресторанах варто подавати прості та усім рідні страви. Хот-дог? Чому б ні. Локшина? Дві порції, будь-ласка! Паб «Файне Місто» не проти такої тенденції, тому радо пригостить Вас добре знайомими українцям варениками та бургерами.

Фуд-тренд №3. Відповідальність за свою роботу.

Актуальні питання для усієї планети – це правильна утилізація відходів та допомога голодуючому населенню. Кухарі найвідоміших ресторанів світу долучаються до цього тренду, що має таку високу соціальну загостреність. Ресторан «Ян Амор» (Тернопіль) вже давно зрозумів необхідність грамотної утилізації відходів, тому одразу почав впроваджувати у свою роботу відповідні заходи. Ми не будемо відставати від європейських та американських колег і також намагатимемося допомагати тим, хто потребує цього.



Фуд-тренд №4. Креатив та сміливість на кухні.

Незвичні продукти та інгредієнти в цьому році заповнюють меню різноманітних закладів харчування всього світу. Кухарі більше не стримують своєї творчості та фантазії, цікаво реалізуючи їх у стравах. «Клуб Файного» – це меню, що не тільки відповідає світовим трендам, але й адаптується під вподобання своїх гостей. Ми знайдемо, чим Вас здивувати!

Фуд-тренд №5. Гостинність – як норма щоденної роботи.

Максимальна привітність та дружелюбність у закладі будь-якого формату: від ресторану високої кухні і до придорожньої кнайпи зараз надзвичайно цінуються. Гості нашої мережі відзначають, що «Пасаж Адлера 13», «Файне Місто» ресторан та навіть паб Файного (Тернопіль) – будь-який наш заклад у повній мірі відповідає критерію гостинності. Для нас це не просто робота, а творчість, нестримна ідея та мрія, які щоденно реалізуються у стравах, напоях та високому сервісі.

«Файне Місто» у Тернополі: кафе, бар, ресторан і клуб, що працюють для Вас!

Ми не повторюємо інших, а створюємо своє індивідуальне бачення смачної кухні. Черпаючи досвід світових колег, паб «Файне Місто» (Тернопіль), ресторан «Ян Амор», «Пасаж Адлера 13», «Клуб Файного Міста» щоденно творять справжнісіньке диво на кухні та вигідно презентують його для Вас.






На правах реклами