Ми у Facebook
05.10.2017, 12:00

Рівненський «Верес» заповнить паузу в Чемпіонаті України матчем проти «Карпат»

Найближчої неділі, 8-го жовтня, рівненський "Верес" проведе контрольний матч із львівськими "Карпатами". Гра відбудеться у Винниках. Початок зустрічі - о 14:00. Таким чином, рівняни заповнять вимушену паузу у національному чемпіонаті, пов`язану із матчами збірної України у відбірковому циклі до ЧС-2018.
Тренерський штаб "червоно-чорних" розглядав варіант проведення двох спарингів у Польщі проти тамтешніх клубів. Утім, у підсумку від цієї ідеї було вирішено відмовитися.

Про деталі розповів Юрій Вірт, головний тренер "Вереса", для Інформаційної служби рівненського клубу:

- Нас запрошували зіграти контрольні матчі клуби польської Екстракляси "Заглембе" (Любін) та "Шльонск" (Вроцлав). Це доволі серйозні суперники. Обоє наразі перебувають у топ-п`ятірці елітного дивізіону Польщі. Втім, до Вроцлава та Любіна нам потрібно було подолати близько 800 км лише в один бік. Тому, від цієї ідеї ми були змушені відмовитися.

Натомість, ми вже домовилися про спаринг із львівськими "Карпатами". Зіграємо у Винниках.

- Після гри зі "Сталлю" команда отримала вихідні?

- Так. Футболісти отримали три дні вихідних. У нас було багато роботи і усіх потрібно трохи перевести подих. Знову до тренувань приступимо у четвер.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

- На матч зі "Сталлю" у заявку знову не потрапив Микола Іщенко. Чи багато ще часу він відновлюватиметься після травми?

- Сподіваюся, що вже у четвер він тренуватиметься у загальній групі.

- Кому з футболістів надасте перевагу у спарингу проти "Карпат"?

- У цій грі зіграють усі наші футболісти.

- Чи очікуєте на перегляд когось із потенційних новачків?

- Ні. Поки не очікуємо.

Як стало відомо пізніше, Верес" зіграє також зіграє товариський матч із аматорами. Матч між ФК "Калуш" і НК ФК "Верес" відбудеться у суботу 7 жовтня о 15:00 на полі першої команди.

Нагадаємо, зовсім недавно, у середині вересня рівненський "Верес" без проблем обіграв на виїзді львівські "Карпати" із тенісним рахунком 6:1. Ця перемога стала найбільшою виїзною для рівнян в еліті українського футболу. Цікаво, що шостий гол "червоно-чорних" у цьому матчі, автором якого став Геннадій Пасіч, став сотим для "Вереса" у поєдинках Вищої та Прем`єр-ліги.





На правах реклами